swix rullahiihto550 90

Kowalczykin painajaismainen valmistautuminen Sotshiin: sukset kateissa ja jalkavaiva!

Justyna Kowalczykin sukset ovat kateissa ja jalkavaiva haittaa hiihtoa, kun olympialaisiin on enää muutama päivä aikaa. Kuva: Manzoni/NordicFocus

Justyna Kowalczykin sukset ovat kateissa ja jalkavaiva haittaa hiihtoa, kun olympialaisiin on enää muutama päivä aikaa. Kuva: Manzoni/NordicFocus

Puolan Justyna Kowalczykin valmistautuminen Sotshin olympialaisiin on tapahtunut kaikkea muuta kuin toivotulla tavalla. Kowalczykin sukset ovat kateissa ja jalkavaiva haittaa hiihtoa.

Justyna Kowalczyk on saapunut jo Sotshiin, mutta hänen suksensa eivät. Ruotsalaisen Aftonbladetin mukaan kaiken kaikkiaan peräti 133 paria puolalaishiihtäjien suksia on kateissa, mukana Kowalczykin sukset, eikä kukaan tiedä missä sukset ovat tällä hetkellä.

– Voitelijat ovat olleet täällä jo pari päivää, mutta heillä ei ole mitään tekemistä. He eivät voi testata suksia tai lunta. Ainoat sukset, jotka minulla on, ovat ne sukset, jotka minulla oli mukana Toblachissa, Kowalczyk sanoo, kun ensimmäiseen olympiastarttiin on aikaa enää viisi päivää.

Jalkavaiva huolettaa

Toinen asia, joka Kowalczykia huolettaa olympialaisten alla, on hänen jalkavaivansa. Kowalczyk oli laittanut viime viikolla Facebookiin ja twitteriin kuvan hänen turvonneesta vasemmasta jalastaan. Kowalczyk sijoittui lauantaina viidenneksi Toblachin 10 kilometrillä, eikä hänen kenraaliharjoitus sujunut lainkaan niin kuin hän olisi halunnut. Kowalczykin mukaan syy tähän oli jalkavaiva.

– Minun oli mahdotonta hiihtää teknisesti hyvin. Kovan kivun takia minun on pitänyt syödä isoja määriä särkylääkkeitä aamupalaksi ja tästä tuli sitten vatsakin kipeäksi. Kipujen ja vamman takia en pystynyt hiihtämään yhtään niin kuin aiemmin, puolalaishiihtäjä kertoo ongelmistaan olympialaisten alla.

Lähde: Aftonbladet.se

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit