swix rullahiihto550 90

Krampit Karpankin kiusana

Karppa270211Hevoskuurin nimikkourheilijan , Kari Variksen ensimmäinen arvokisasuoritus päätyi 45:een sijaan. Maalissa näki, että koville oli päivän kisa ottanut. Sen verran kalpeana ja jalat täristen mies haastatteluun saapui.

Karppa270211Kari Varis vauhdissa yhdistelmähiihdossa. Kuva: Hevoskuuri.fiHevoskuurin nimikkourheilijan , Kari Variksen ensimmäinen arvokisasuoritus päätyi 45:een sijaan. Maalissa näki, että koville oli päivän kisa ottanut. Sen verran kalpeana ja jalat täristen mies haastatteluun saapui.

-Täytyy olla pettynyt suoritukseen, kun olen pitänyt itseäni pitkänmatkan hiihtäjänä, enkä jaksa edes kolmeakymppiä hiihtää. Myös sijoitukseen olen pettynyt, mutta toisaalta, täytyy olla realisti ja tämä vain on se minun tasoni tällä hetkellä, Kari kommentoi suoritustaan.

Niin monen muun hiihtäjän tapaan myös Karin kiusaksi tulivat pahat jalkakrampit luisteluosuudella. Kertooko se vain siitä, kuinka kovaa kisassa hiihdettiin vai mistä?

-Kaksi viimeistä luistelukierrosta olivat tosi vaikeat, en päässyt edes kunnolla laskuasentoon. Sen verran kovat krampit olivat. Perinteisen osuus meni ihan hyvin ja varsinkin ylämäet, mutta alamäissä oli ongelmia luiston suhteen. Ei meinannut muiden vauhdissa oikein pysyä. Luistelu olikin sitten vaikeaa, Kari huohotteli sauvoihin nojaten.

-Toisaalta tämä oli ensimmäinen arvokisastarttini ja kyllä monella muuallakin on ekassa startissa ongelmia ollut. Kaiken kaikkiaan tämä oli kuitenkin hieno kokemus ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Nyt vaan on vähän hutera olo, päätti Kari ja lähti palauttelemaan kovan kisasuorituksen jälkeen.

- Tero Viljanen, Holmenkollen

16449731211626309866

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit