KU Swix Pro 22 550x90px

Kristin Steira päätti jatkaa hiihtouraansa

steira130411_introNRK uutisoi tänään, että Kristin Steira jatkaa uraansa ainakin vuoden 2013 MM-kisoihin asti.


steira130411Kristin Steira. Kuva:Hevoskuuri.fiNRK uutisoi tänään, että Kristin Steira jatkaa uraansa ainakin vuoden 2013 MM-kisoihin asti. Viime kausi oli Steiralla vaikea, sillä vaikea jalkavamma, kantapäässä oleva rasitusmurtuma haittasi sekä harjoitus- että kilpailukautta. Vammasta toipuminen kesti pitkään, eikä hän tämän vuoksi hiihtänyt perinteisen kilpailuja ennen joulukuuta.

Steira kuitenkin kuntoutui ja oli mukana MM-kultaa ottaneessa Norjan viestijoukkueessa. Steiran päätöstä tukivat muun muassa Marit Björgen ja Therese Johaug. Steira myöntää, että ilmapiiri joukkueessa oli yksi syy siihen, miksi hän päätti jatkaa uraansa. Lisäksi hiihto on Steirasta hienoin asia, mitä maailmassa voi tehdä, eikä hän ainakaan tällä hetkellä keksi mitään hienompaa ammattia itselleen.

Jalka on vaivannut Steiraa edelleen jonkin verran, mutta hän uskoo, että muutaman viikon kevyt jakso keväällä takaa sen, että hän pääsee jatkamaan harjoittelua ilman ongelmia. Steira aikoo joka tapauksessa käyttää paljon korvaavaa harjoittelua myös ensi kesänä. Lisäksi hän kertoo, että 2013 MM-kisojen jälkeen olisi aika luonnollista jatkaa myös seuraavan vuoden olympialaisiin, sillä henkilökohtainen olympiamitali kiinnostaisi Steiraa edelleen kovasti.

Lähde: NRK

Banner Swix Pro22 550 350

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit