KU Swix Pro 550x90px

La Diagonelasta Swix Ski Classicsin virallinen osakilpailu

Swix Ski Classicsin hiihtäjät pääsevät nauttimaan upeista maisemista La Diagonelassa. Kuva: Swix Ski Classics

Swix Ski Classicsin hiihtäjät pääsevät nauttimaan upeista maisemista La Diagonelassa. Kuva: Swix Ski Classics

Viime talvena huonojen lumiolosuhteiden johdosta Jizerska Padesatkan Swix Ski Classics hiihtosarjassa korvanneesta La Diagonelasta tulee ensi talvena sarjan uusi virallinen osakilpailu. Näin pitkän matkan hiihtäjät pääsevät nauttimaan Sveitsin Engadin-laakson ja St. Moritzin upeista maisemista.

La Diagonela tullaan hiihtämään 17.tammikuuta ja se on pituudeltaan 65 kilometriä ja on avoin myös tavallisille hiihtäjille ammattilaistallien lisäksi, kuten kaikki muutkin Swix Ski Classicsin osakilpailut.

– Swix Ski Classics esittelee La Diagonelan tourin pysyvänä jäsenenä. Meille on tärkeää vahvistaa näkyvyyttämme Keski-Euroopassa ja Sveitsi on yksi Euroopan johtavista hiihtomaista. Kisaorganisaatiolla on paljon kokemusta kansainvälisten kilpailujen järjestämisestä ja olen varma, että La Diagonelan kaunis reitti pienten kylien halki upeiden vuorien ympäröimänä tulee olemaan suosittu myös amatöörihiihtäjien keskuudessa. Kilpailulla ja laaksolla on paljon yhteistä Marcialongan kanssa, joka hiihdetään viikkoa myöhemmin, Swix Ski Classicsin toimitusjohtaja David Nilsson sanoo.

Swix Ski Classicsin lopullinen kalenteri talvelle 2015 julkaistaan 26.elokuuta ja vielä ei ole julkistettu, säilyykö Tshekin Jizerska Padesatka edelleen mukana ohjelmassa.

>> Swix Ski Classics

>> La Diagonela


 

MM-hiihdot

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit