KU Swix Pro 550x90px

Lähteenmäki tyytyväinen sijoituksiinsa

Lahteenmaki11252011 introKrista Lähteenmäki hiihti Rukalla tasaisen mini-tourin, ja oli lopputuloksissa 12:s. Ikaalilainen oli sijoitukseensa ja osakilpailuissa tulleisiin sijoituksiinsa erittäin tyytyväinen, sillä tuntemukset olivat kaikkea muuta.

Lahteenmaki11252011Krista Lähteenmäki hiihti viikonloppuna tasaisen varmasti. Kuva: Manzoni/NordicFocusKrista Lähteenmäki hiihti Rukalla tasaisen mini-tourin, ja oli lopputuloksissa 12:s. Ikaalilainen oli sijoitukseensa ja osakilpailuissa tulleisiin sijoituksiinsa erittäin tyytyväinen, sillä tuntemukset olivat kaikkea muuta. Yläkroppa jaksoi, mutta jalat olivat tukkoiset koko rupeaman ajan.

- En tiedä, mistä se johtuu. Onko siitä, etten ole liukkailla keleillä päässyt hiihtämään, vai ovatko jalat muuten tukossa. Ensi viikolla menen pari kertaa Jämin putkeen hiihtämään, lisäksi jalkalenkkejä ja hierontaa, niin eiköhän se siitä, Lähteenmäki suunnitteli.

Alkukautensa hän sanoo tähän asti menneen odotuksia paremmin. Hiihtäjän omat tuntemukset antavat odottaa paljon parempiakin sijoituksia sitten, kun tukkoisuus jaloista poistuu. Lähteenmäen lähiaikojen ohjelmaan kuuluu myös Linnan juhliin osallistuminen ensimmäistä kertaa. Davosiin hän matkustaa Linnan juhlista johtuen alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen 7. joulukuuta.

-Heidi Lehikoinen

 

MM-hiihdot

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit