swix rullahiihto550 90

Lähteenmäen kilpaileminen Jämin SM-kisoissa "erittäin epätodennäköistä"

Lähteenmäen kilpaileminen Jämin SM-kisoissa "erittäin epätodennäköistä". Kuva: Felgenhauer/NordicFocus

Lähteenmäen kilpaileminen Jämin SM-kisoissa "erittäin epätodennäköistä". Kuva: Felgenhauer/NordicFocus

Krista Lähteenmäki ei starttaa Jämin SM-hiihdoissa ainakaan perjantaina. Lähteenmäen kilpaileminen lauantaina on hiihtäjän itsensä mukaan "erittäin epätodennäköistä".

Sunnuntain matkalle hän ei ole edes ilmoittautunut, koska aikeissa oli hiihtää vain perjantaina ja lauantaina. Lähteenmäki on ollut alkuviikon flunssassa, ja aloitti eilen lääkekuurin. Kuumetta hänellä ei ole.

-Nyt olo on hieman parempi, mutta ei minusta aamulla olisi kisakuntoon ollut. Jos ihmeitä ei tapahdu, en tule hiihtämään kumpanakaan päivänä. Perjantaina en ainakaan hiihdä ja lauantain osalta teen päätöksen huomenna. Jos olo on samanlainen kuin tänään, en hiihdä. Tietysti harmittaa, sillä mieli tekisi hiihtää ja kilpailla kotikisoissa, mutta lääkäri suositteli kilpailujen väliin jättämistä. Tänä vuonna MM-kilpailut ovat tärkeimmät, ja kaiken teen niiden ehdoilla. Siksi en ota mitään riskiä, vaan tärkeintä on nyt tervehtyä kunnolla. Tällä hetkellä saan hiihtää kevyttä lenkkiä, joten voi olla, että käyn Jämillä lauantaina katsomassa samalla kisojakin, Lähteenmäki sanoi torstaina.

-Heidi Lehikoinen

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit