swix rullahiihto550 90

Lauri Lepistö Jämin Jänteeseen – Vuorela arvelee Puijon pelkäävän

Lauri Lepistö siirtyy Jämin Jänteeseen. Kuva: NordicFocus

Lauri Lepistö siirtyy Jämin Jänteeseen. Kuva: NordicFocus

Lauri Lepistö siirtyy Kouvolan Hiihtoseurasta Jämin Jänteeseen. Jämin Jänne tiedotti asiasta tänään tiedotustilaisuudessa. Ilta-Sanomat kertoi siirrosta jo eilen illalla.

Jämin Jänteen puheenjohtaja Asko Uurasjärvi kertoi tiedotustilaisuudessa, että ratkaisulle oli molemminpuolinen sosiaalinen tilaus; Jänne tarvitsi yhtä kovaa hiihtäjää viestijoukkueeseensa ja Lepistö oli kiinnostunut liittymään vahvempaan seuraan.

B-maajoukkueessa ole 24-vuotias Lepistö kertoo itse, että keskustelua seuranvaihdosta on käyty jo ainakin vuoden ajan. Kouvolan Hiihtoseuran muutaman vuoden takaisin huippujoukkueen hajottua tunnesyyt pitivät Lepistön kasvattajaseurassaan tähän päivään asti.

– Mukava päästä hyvien ystävien kanssa samaan joukkueeseen. Viime keväänä puhuttiin, että katsotaan tulevana talvena asiat ajoissa kuntoon. Näin tehtiin ja siirto sujui helposti, kertoo Lepistö.

Lepistö hamuaa paikkaa olympialaisiin, mutta sanoo, että kansainvälisten tavoitteiden lisäksi Suomen Cupin viestit sytyttävät.

– Haetaan kannu kotiin. Sitä varten tässä nyt Jämin Jänteessä ollaan, että tehdään tulosta. SM-viestissä tulee otatus Puijon kanssa. Tasaista tulee olemaan, mutta uskon, että pystymme sen hoitamaan, ennakoi Lepistö

Tiedotustilaisuudessa mukana ollut Markus Vuorela arvioi, että Jämin Jänteen joukkue herättää Puijossa pelkoa.

– Puijon aikakausi viesteissä loppuu lyhyeen, paaluttaa Vuorela.

Ristomatti Hakola tervehtii ilolla Lepistön vaihtoa.

– Jänteeseen päästäkseen ei riitä, että on hyvä hiihtäjä, vaan pitää olla myös mukava jätkä muutenkin. Lähdetään metsästämään Puijon Hiihtoseuran valtikkaa takaisin. Otetaan valtikka takaisin Savosta Satakuntaan. Tiukka taistelu tulee, joudutaan raatamaan, tuumii Hakola.

-Petri Ikävalko

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit