KU Swix Pro 550x90px

Lukas Bauer siirtyy pitkille matkoille

Lukas Bauer ja Oskar Svärd. Kuva: Magnus Östh

Lukas Bauer ja Oskar Svärd. Kuva: Magnus Östh

Lukas Bauer on tehnyt sopimuksen Team Coopin kanssa ja keskittyy ainakin osittain pitkille matkoille. Bauer nähdään ensi talven aikana Ski Classics-kilpailuissa.

Tshekki Bauer on yksi viime vuosien menestyneimpiä maastohiihtäjiä maailmassa. Hänellä on kaksi Tour de Skin voittoa, olympia- ja MM-mitaleja sekä 23 maailmancupin palkintopallisijoitusta.

- Tämä on uusi haaste minulle ja odotan ensi kautta innolla. Team Coop on hyvin ammattimainen talli myös huollon ja taustaorganisaation puolesta. Heillä on riveissään useita vahvoja pitkän matkan hiihtäjiä, joilta voin oppia paljon, sanoo Bauer.

Sopimus Lukas Bauerin kanssa on Team Coopille yksi askel eteenpäin ja vahvistaa sen asemaa yhtenä maailman johtavista hiihtotalleista.

- On hieno, että saimme joukkoomme yhden maailman parhaista perinteisen hiihtäjistä. Pitkät matkat eroavat maailmancupista ja ottaa aikansa, että Lukas sopeutuu kilpailuihin. Mutta odotamme innolla, miten hän hiihtää tulevana talvena, sanoo Team Coopin tallipäällikkö David Nilsson.

Team Coopin kapteeni Oskar Svärd on myös hyvillä mielin uudesta vahvistuksesta.

- Tottakai tämä on hauskaa ja motivoivaa saada joukkoomme yksi maailman parhaista hiihtäjistä. Uskon, että voimme oppia toisiltamme paljon. Lukas omaa valtavan kapasiteetin rankoilla radoilla, kun taas meillä muilla on enemmän kokemusta pitkiltä matkoilta, sanoo Svärd.

Team Coopin hiihtäjät:
Oskar Svärd
Jenny Hansson
Seraina Boner
Jimmie Johnsson
Morten Eide Pedersen
Roger Aa Djupvik
Espen Harald Bjerke
Nicola Morandini
Lukas Bauer

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit