swix rullahiihto550 90

Luusualle merkittävä sopimus uuteen talliin!

Ari Luusua ja Morten Eide Pedersen hiihtävät ensi kaudella Team Eksjöhusissa.

Ari Luusua ja Morten Eide Pedersen hiihtävät ensi kaudella Team Eksjöhusissa.

Ari Luusua hiihtää tulevalla kaudella Visma Ski Classics -sarjaa uuden ruotsalaistallin Team Eksjöhusin väreissä, minkä synnystä uutisoitiin viikko sitten.

Eilen Team Eksjöhus tiedotti, että tallissa hiihtävät ruotsalaiset Hedda Bångman ja Linn Sömskar. Tänään talli tiedotti, että talliin liittyvät norjalainen Morten Eide Perdersen sekä Ari Luusua.

Pitkään sarjan kärkihiihtäjiin tai ykköshaastajiin kuulunut Morten Eide Pedersen ilmoittaa tallin tiedotteessa tavoitteekseen sarjan kokonaisvoiton. Puheelle on katetta, sillä hän on edellisen kuuden kauden aikana sijoittunut joka kerta kuuden parhaan joukkoon sarjan kokonaiskilpailussa.

– Olen aina tehnyt kovasti töitä menestyksen ja tallin eteen. Otan tämän asenteen mukaani Team Eksjöhusiin. Odotan innolla ensi kautta, jonka kohokohdat tulevat minulle olemaan Marcialonga, Vasaloppet ja Ylläs-Levi. Pyrin pääsemään kokonaiskilpailussa kahdeksan parhaan joukkoon ja ottamaan vähintään kaksi palkintokorokesijaa, sanoo tallin tiedotteessa.

Kestävyysurheilu.fille Luusua kertoo tallisopimuksen olevan hieno asia. Molemmat osapuolet todella halusivat sopimusta.

– Tuntuu sillä tavalla hyvältä, että kaksi vuotta on painettu kovaa hommia. Ei tämä mikään palkinto tai saavutus ole, mutta hienoa, että joku muukin arvostaa sitä työtä, jota olen tehnyt.

Lue laajemmin Luusuan ajatuksista ja suunitelmistaLuusua tallisopimuksestaan: Askel uralla eteenpäin

-Petri Ikävalko

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit