swix rullahiihto550 90

Malvalehto ja Niskanen jatkoon puolivälieristä

Malvalehto ja Niskanen jatkoon puolivälieristä. Kuva: Laiho/NordicFocus

Malvalehto ja Niskanen jatkoon puolivälieristä. Kuva: Laiho/NordicFocus

Mona-Liisa Malvalehto ja Kerttu Niskanen etenivät välieriin Val di Fiemmen MM-hiihtojen sprinttikisan puolivälieristä. Anne Kyllösen ja Krista Lähteenmäen kisa päättyi pudotushiihtojen avauskierrokselle.

Malvalehto sivakoi ensimmäisestä erästä suoraan jatkoon. Hän sijoittui toiseksi saksalaisen Denise Herrmannin jälkeen. Kaksikon eroksi jäi 1,1 sekuntia. Malvalehto horjahti hieman loppusuoralla ja kolmanneksi erässä sijoittunut Katerina Smutna pääsi lähelle.

Toisessa erässä Norjan Marit Björgen ja Ruotsin Charlotte Kalla pitivät parasta vauhtia. Kerttu Niskanen oli kolmas jäätyään 1,5 sekuntia erän voittaneelle Björgenille. Sijoitus vei Niskasen jatkoon ajan perusteella. Kyllönen hiipui jatkosta jäätyään erässä kuudenneksi 6,1 sekunnin erolla kärkeen.

– Olen todella pettynyt, mutta urheilussa tulee hyviä ja huonoja päiviä. Harmittavaan kohtaan tuli huono päivä, Kyllönen totesi Ylelle.

Lähteenmäki oli erässään kolmas 0,8 sekuntia voittajaa, Slovakian Alena Prochazkovaa hitaampana ja putosi jatkosta.

Kolmannesta erästä suoraan jatkoon menivät Ruotsin Stina Nilsson ja toiseksi sijoittunut Slovenian Katja Visnar. Neljännen erän kärkikaksikko oli Puolan Justyna Kowalczyk ja Ruotsin Ida Ingemarsdotter.

(STT)

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit