KU Swix Pro 550x90px

Malvalehto ja Saarinen Otepään sprintin finaaliin

Mona-Lisa Malvalehto ja Aino-Kaisa Saarinen selvittivät tiensä Otepään sprintin loppukilpailuun.

Ensimmäisessä naisten välierässä Mona-Lisa Malvalehto kiri itsensä erävoittoon. Karsinnan ja puolivälierän voittanut Marit Björgen näytti karkaavan helppoon erävoittoon, mutta joutui taipumaan loppusuoralla kolmanneksi. Björgenin meni aikojen perusteella loppukilpailuun. Venäjän Natalia Matvejeva oli toinen ja ansaitsi toisen suoran välieräpaikan. Kerttu Niskanen jäi erässä viimeiseksi.

Toisessa välierässä Puolan Justyna Kowalczyk piti kovinta vauhtia alusta lähtien. Aino-Kaisa Saarinen hiihti pirteästi ja kiri kolmanneksi. Hänen aikansa riitti lopulta loppukilpailuun. Erän toiseksi kiri Itävallan Smutna.

Kalle Lassila hiihti miesten ensimmäisessä välierässä. Vastaan hän sai kolme norjalaista, Sveitsin Dario Colognan ja Venäjän Gafarovin. Venäläisen taktiikkana oli hiihtää kärkipaikalla ja kovaa. Vauhdinpito puri valitettavasti Suomen Lassilaan, jonka oli jääminen porukasta jo kisan varhaisessa vaiheessa. Venäläisen sakatessa Dario Cologna otti johtopaikan ja säilytti sen maaliin saakka. Toinen ja kolmas sija menivät norjalaisille. Bransdal oli toinen ja Hattestad kolmas. Lassila oli erän viimeinen.

Niskanen, Saarinen, Malvalehto ja Lassila Otepään sprinttien välieriin

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit