swix rullahiihto550 90

Matti Heikkinen hiihti maailmanmestaruuteen!!!

Matti_kulta010311Matti Heikkinen on ottanut juuri päättyneessä 15 kilometrin perinteisen kisassa maailmanmestaruuden.

Matti_kulta010311Matti voittajana maalissa. Kuva: Hevoskuuri.fi

Matti Heikkinen on ottanut juuri päättyneessä 15 kilometrin perinteisen kisassa maailmanmestaruuden.

Eldar Rönnnig otti hopeaa ja Martin Johnsrud Sundby pronssia.

Myös muut suomalaiset hiihtivät hienosti. Sami Jauhojärvi oli 5., vahvasti aloittanut Ville Nousiainen 8., ja Tero Similä 16.

Mikä upea kilpailu, mikä upea taistelu!! Tämä oli sitä hiihtoa, mitä maastohiihdon pitää olla jatkossakin. Kunnon väliaikalähtö ja taistelua itseä ja kelloa vastaan. Ja kipua. Hienoa, että näin upea kilpailu päätyi vihdoinkin suomalaismiehen voittoon!Tässä kilpailussa jokainen joutui antamaan kaikkensa alusta loppuun saakka. Ja se näkyi kyllä maalissakin! Jokainen mitalisti makasi täysin uupuneena maalissa todella pitkään. Ja taisi Matilta tulla vähän pitkää sylkeäkin..

 

Matti_kultaII010311Matti Heikkisen huimalle lopulle ei kukaan mahtanut mitään. Kuva: Hevoskuuri.fi Matti aloitti rauhallisesti taktiikan mukaan, mutta viimeisellä viidellä kilometrillä hän vain lisäsi vauhtia, ja oli lopussa täysin suvereeni. Matti kertoikin maalissa, että väliaikalähtökisassa on tunnettava omat rajansa, eikä hiihtää itseään piippuun alun kovissa nousuissa. Tuo taktiikka toimi tänään täydellisesti.

Lisää tulossa, pysykää linjoilla...

 

16449731211626309866

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit