KU Swix Pro 22 550x90px

Matti Heikkisellä sormensa pelissä Team Mäenpään uuden pääyhteistyökumppanuuden kanssa

Matti Heikkinen toimii nykyään GRK Infra Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtajana. Kuva: GRK Infra

Matti Heikkinen toimii nykyään GRK Infra Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtajana. Kuva: GRK Infra

Team Mäenpää tiedottaa, että Suomen, Ruotsin ja Viron markkinoilla toimiva infrajätti GRK Infra Oy on tulevalla kaudella tallin pääyhteistyökumppani. GRK Infra oli tallin merkittävä yhteistyökumppani jo viime kaudella. Uuden sopimuksen takuumiehenä oli Matti Heikkinen.

Ilta-Sanomien mukaan Matti Heikkinen aloitti GRK:n markkinointi- ja viestintäjohtajana syyskuun alussa, oltuaan sitä ennen töissä reilun vuoden Samppa Lajusen kiinteistösijoitusyhtiö Samla Capitalissa. Uransa maailmanmestari ja kolmikertainen MM-pronssimitalisti Heikkinen päätti keväällä 2019.

GRK Infra kuului Matti Heikkisen pääyhteistyökumppaneihin hänen oman hiihtouransa aikana.

GRK Infra -konsernin liikevaihto on noin 400 miljoonaa euroa ja yhtiö keskittyy erityisesti moottoriteiden, rautateiden ja vaativien siltojen rakentamiseen.

– Visma Ski Classics -sarja on kovakuntoisten huippu-urheilijoiden joukkuelaji, jonka kilpailusuorituksia on kiehtovaa seurata vaihtuvissa ja vaativissa olosuhteissa. Sarjan ja Ski Team Mäenpään toimintatavat sopivat yhteen GRK:n arvojen kanssa. Ajattelemme, että parhaat tulokset syntyvät yhdessä tekemällä, niin ladulla kuin infrarakentamisessa. GRK tekee ilolla yhteistyötä Ski Team Mäenpään kanssa. Emme pelkää, vaikka välillä hapottaa, kommentoi Heikkinen yhteistyösopimusta Team Mäenpään tiedotteessa.

Team Mäenpään tallipäällikkö Kim Mäenpää kommentoi tiedotteessa yhteistyötä seuravaasti:

– On erityisen hauskaa jatkaa rakentamista aiemman yhteistyön perustalle GRK:n kanssa. Mattihan ymmärtää myös hiihtoa, mikä ei lainkaan haittaa.

Tallin tiedotteessa kerrotaan, että harjoittelu on sujunut hyvin kesän ja syksyn aikana.

– Heinä-elokuussa on pidetty kaksi korkean paikan leiriä Livignossa. Ehdimme pitää vielä kolme leiriä ennen ensimmäistä kilpailua ja jo ensi viikolla lähdemme Mallorcalle. Marras- ja joulukuussa pidämme lumileirin Idre Fjällissä. Odotamme innolla tulevaa kautta yhdessä sponsoreidemme

Tällä hetkellä Tem Mäenpäähän kuuluu kuusi hiihtäjää; Anne Kyllönen, Julia Häger. Viktor Mäenpää, Hans Mäenpää, Hannes Mäenpää sekä Christoffer Lindvall. Team Mäenpään toimintaa johtavat ja koordinoivat Kim ja Mats Mäenpää.

– Neuvottelemme vielä vahvistuksista pohjoismaisiin kilpailuihin, paljastaa Mäenpää.

-Petri Ikävalko

Banner Swix Pro22 550 350

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit