KU Swix Pro 22 550x90px

Matti Heikkisen perusviikko tulevalle harjoituskaudelle

Kultamatti_intro160511Matti Heikkinen on pyrkinyt noudattamaan kotiharjoittelussaan samaa harjoitusrunkoa vuosien 2007-2011 ajan. Nyt on tarkoitus hakea muutoksia. Hevoskuuri.fi paljastaa miltä näyttää Matin tulevan kesän harjoittelu kotioloissa.

Kultamatti160511Matti Heikkinen. Kuva: Hevoskuuri.fiMatti Heikkinen on pyrkinyt noudattamaan kotiharjoittelussaan samaa harjoitusrunkoa vuosien 2007-2011 ajan. Nyt on tarkoitus hakea muutoksia. Hevoskuuri.fi paljastaa miltä näyttää Matin tulevan kesän harjoittelu kotioloissa.

Matti on aiemmin harjoitellut rytmityksellä 5:2, jossa harjoitellaan viisi päivää peräkkäin ja tämän jälkeen levätään kaksi päivää. Tulevalle kaudelle rytmitystä muutetaan niin, että harjoitellaan kuusi päivää ja levätään yksi (6:1). Tämä mahdollistaa muun muassa toisen tehokkaan treenin mukaanoton harjoitusohjelmaan.

Ma:
ap: voimaharjoitus (ylävartalo)
ip: Juoksu 80 min

Ti: ap: Rullahiihto (v) 2h (VK)
ip: Huoltava sauvakävely 2h

Ke:
ap: Lepo
ip: Rullahiihto, tasatyöntö 2½h vaihtelevassa maastossa

To:
ap: Juoksu 90 min (VK-MK, 4*10min/10min ylämäkeen)
ip: Huoltava 60min

Pe:
ap: Rullahiihto, tasatyöntö 2h, painotus ylämäkiharjoittelussa
ip: Juoksu 90min, PK

La: ap: 3h pitkä todella rauhassa

Su: Lepo

Harjoittelun tavoitteena on pärjätä entistäkin paremmin Tour de Skillä, joka on Matin tulevan kauden päätavoite. Luonnollisesti leirit ja niiden vaatima palauttelu vaikuttavat myös kotiharjoittteluun. Matti aikoo pitää elokuussa täydellisen lepoviikon, jolloin keskitytään lomailuun. Tämän viikon tarkoituksena on varmistaa, että elimistö on varmasti palautuneessa tilassa ja mahdollistaa tuottava harjoittelu myös syksyllä.

Banner Swix Pro22 550 350

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit