swix rullahiihto550 90

Melnitsenko pesi maajoukkuekollegansa Oloksella sunnuntaina – Ustjugovin ja Neprjajevan vauhti kadoksissa

Andrei Melnitsenko voitti Oloksella sunnuntaina. Kuva viime kauden Tsekin maailmancupista. Kuva: NordicFocus

Andrei Melnitsenko voitti Oloksella sunnuntaina. Kuva viime kauden Tsekin maailmancupista. Kuva: NordicFocus

Andrei Melnitsenko oli sunnuntain nopein mies, kun Oloksella hiihdettiin leirikilpailua vajaa viikko ennen Rukan maailmancup-avausta.

Kärkikolmikko mahtui sekunnin sisään. Miesten 15 kilometrin vapaan kilpailussa Melnitsenko kukisti Aleksei Tshervotkinin 0,2 sekunnilla. Alexandr Bolshunov oli kolmas vain sekunnin voittajasta. 

Neljänneksi hiihtänyt Ivan Jakimushkin jäi 13 sekuntia ja Artjom Nikolajev hiihti viidenneksi 35 sekuntia nopeimmalle hävinneenä.

Sergei Ustjugovin vire on vielä hakusessa, sillä hän löytyy tuloksista vasta sijalta 30 minuutin ja 50 sekuntia kärjestä.

Oloksella hiihti myös muun muassa Saksan, Ranskan ja Italian maajoukkueet. Paras ei-venäläinen kilpailussa oli kuudenneksi suksinut Lukas Bögl.

Naisten 10 kilometrin vapaalla lauantain voittaja Tatjana Sorina jatkoi parasta vauhdinpitoa myös sunnuntaina. Voitto irtosi yhdeksän sekunnin erolla Saksan Victoria Carliin. Ranskan Delphine Claudel oli kolmas.

Venäjän ykkösnaisen viittaa maastohiihdossa viime vuosina kantaneen Natalia Neprjajevan vauhti oli Ustjugovin tapaan kateissa. Hän oli vasta kymmenes minuutin voittajasta.

Tulokset löytyvät Venäjän hiihtoliiton Instagram-sivuilta.

Naiset

Miehet

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit