swix rullahiihto550 90

Miesten viestin lähtöön hetki aikaa

Miesten viestin lähtöön on aikaa vajaa tunti ja tunnelma stadionilla on aivan uskomaton. Paikalla on jo kymmeniä tuhansia ihmisiä ja koko ajan ihmisiä valuu lisää paikalle. Ensimmäiset katsojat ovat pitäneet meteliä aamusta alkaen, puhumattakaan metsässä sijaitsevista leiripaikoista, jossa on juhlinta ja laulu jatkunut läpi yön

Miesten viestin lähtöön on aikaa vajaa tunti ja tunnelma stadionilla on aivan uskomaton. Paikalla on jo kymmeniä tuhansia ihmisiä ja koko ajan ihmisiä valuu lisää paikalle. Ensimmäiset katsojat ovat pitäneet meteliä aamusta alkaen, puhumattakaan metsässä sijaitsevista leiripaikoista, jossa on juhlinta ja laulu jatkunut läpi yön. Hevoskuurin toimittajakin pääsi ihailemaan tästä tunnelmasta eilisellä iltalenkillä. Tätä päivää ja miesten viestiä norjalaiset ovat odottaneet pitkään. Ja nyt on juhlan aika.

Miesten viestistä on odotettavissa todella jännittävä kamppailu ja mitalistiehdokkaita on tällä kertaa monta. Norja on varmaankin suurin ennakkosuosikki, mutta heti perässä tulevat Suomi, Ruotsi, Venäjä ja Saksa. Kanada olisi myös kuulunut ehdottomiin ennakkosuosikkeihin, mutta Devon Kershaw sairastui ja joutui jäämään viime hetkellä pois. Myös Alex Harvey jättää tämänpäiväisen viestin väliin.

Suomalaisilla on kisassa hyvät yllätysmahdollisuudet. Miehet ovat kunnossa ja mikäli sukset vaan pelaavat niin mitali on lähellä. Ainoa pieni kysymysmerkki on Juha Lallukan kunto kolmannella osuudella. Tämähän on hänen ensimmäinen kisamatkansa, joten kisakunto on pieni arvoitus, ainakin katsojille. Toivotaan Suomen miehille parasta ja lähdetään seuraamaan suurta kansanjuhlaa!

Miesten viestin lähtölistat ovat tässä:

Ennakkosuosikkeja:

Ruotsi
RICKARDSSON Daniel
OLSSON Johan
SOEDERGREN Anders
HELLNER Marcus

Norja
JOHNSRUD SUNDBY Martin
ROENNING Eldar
GJERDALEN Tord Asle
NORTHUG Petter

Suomi
NOUSIAINEN Ville
JAUHOJAERVI Sami
LALLUKKA Juha
HEIKKINEN Matti

Saksa
FILBRICH Jens
TEICHMANN Axel
GOERING Franz
ANGERER Tobias

Venäjä
VYLEGZHANIN Maxim
VOLZHENTSEV Stanislav
LEGKOV Alexander
CHERNOUSOV Ilia

Italia
CHECCHI Valerio
DI CENTA Giorgio
CLARA Roland
PILLER COTTRER Pietro

>>Lähtölista kokonaisuudessa (pdf)

16449731211626309866

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit