swix rullahiihto550 90

Musgrave hiihtää kolme seuraavaa Visma Ski Classics -osakilpailua

Andrew Musgrave nähdään seuraavissa Visma Ski Classics -osakilpailuissa. Kuva: NordicFocus

Andrew Musgrave nähdään seuraavissa Visma Ski Classics -osakilpailuissa. Kuva: NordicFocus

Britti Andrew Musgrave liityy Team Kotengin vahvuuteen ja hiihtää kolme seuraavaa Visma Ski Classics -osakilpailua. 

Musgrave oli teki Oberstdorfin MM-hiihdoissa tasaista jälkeä. Hän oli yhdistelmähiihdossa seitsemäs ja sekä 15 kilometrillä että 50 kilometrillä kymmenes.

– Fiilikset ovat kaksijakoiset. Suoritukset olivat ihan hyviä, mutta toivoin parempaa. Olisin halunnut taistelella mitaleista, kommentoi Musgrave ruotsalaiselle Langd.se:lle.

Tulevana lauantaina hiihdetään 54 kilometriä Vålådalsrennet ja sunnuntaina 64 kilometriä pitkä Tåssåsen Criterium 64. Musgrave aikoo hiihtää myös reilun viikon päästä käytävän 100 kilometriä pitkän Årefjellsloppetin.

Musgrave on hiihtänyt Visma Ski Classics -kisoja ennenkin. Parhaat noteeraukset ovat Reistadlöpetin neljäs sija ja Birkebeinerrennetin yhdeksäs sija.

– Haluan aina osallistua joihinkin Visma Ski Classics -kilpailuihin maailmancup-kauden jälkeen. Nyt niitä tulee olemaan kaksi samana viikonloppuna ja on mielenkiintoista nähdä, miltä kroppa tuntuu sunnuntaina lauantaisen kilpailun jälkeen. Odotan kilpailuja innolla ja haluan tehdä hyvää työtä Team Kotengille, sanoo Musgrave.

Kilpailu talouden kovimman pitkän matkan hiihtäjän tittelistä on kova, sillä Musgrave seurustelee Emilie Fletenin kanssa, joka on ollut tällä kaudella kolme kertaa palkintopallilla Visma Ski Classics -osakilpailuissa.

-Petri Ikävalko

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit