KU Swix Pro 550x90px

Näin toimii Madshus empower

Madshus empower esiteltiin talvella ISPO-messuilla.

Madshus empower esiteltiin talvella ISPO-messuilla.

Madshus julkaisi talvella tuovansa RFID-teknologian suksiinsa. Kestävyysurheilu.fi pääsi tutustumaan, miten Madshus empoweriksi nimetty järjestelmä toimii.

Jos et ole lukenut vielä talvella julkaistua uutista, lue se tästä.

empower2
Kauppiaalle tulevassa padissä näkyy kaikkien hänen kaupastaan löytyvien Madshus-suksien tiedot. RFID-tagi on upotettu suksen sisäpuolelle eikä se näy päälle päin. Itse tagissa ei ole tietoa, vaan ne ladataan tabletille Madshusin serveriltä.

empower3
Kauppias syöttää asiakkaan tiedot (mm. hiihtotyyli, lumityyppi, paino, pituus ja harrastuneisuus).

empower4
Järjestelmä etsii asiakkaalle oletettavasti parhaiten sopivan parin. Järjestelmä kertoo parien mallin, voidepesän korkeuden, suksen pituuden ja loppujäykkyyden.

empower5
Suksen ja hiihtäjän ominaisuuksien perusteella järjestelmä kertoo voidepesän pituuden. Kauppiaalle tulee myös erillinen teline, joka helpottaa voidepesän merkkaamista sukseen.

empower6
Loppukäyttäjän eli hiihtäjän on mahdollista ladata kännyykkänsä Madshusin sovellus.

empower7
Sovellus kertoo hiihtäjän omistamien suksiparien tiedot ja opastaa voitelussa. Myös harjoitusten tallentamien on mahdollista. Hiihtäjän on mahdollista saa uusi arvio voidepesän pituudelle, jos hän on matkaamassa esimerkiksi Birkebeirrennetiin ja selkään tulee 3,5 kilon reppu.

Madshus empower-järjestelmää ja laitteistoa nähdään Madshus-jällenmyyjillä ensi talven aikana. Hiihtäjille suunniteltu mobiilisovellus on ladattavissa Google Playssä ja iTunesissa alkukesän aikana.

RFID tulee löytymään kaikista uusista Redline, Nanosonic ja Hypersonic-mallisista suksista.

-Petri Ikävalko


 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit