KU Swix Pro 550x90px

Nepryaeva sormileikkauksessa ja muita hiihtouutisia lyhyesti

Natalia Neprayeva oli tänään sormileikkauksessa. Kuva: NordicFocus

Natalia Neprayeva oli tänään sormileikkauksessa. Kuva: NordicFocus

Joitakin ajankohtaisia hiihtouutisia lyhyesti.

Nepryaeva sormileikkauksessa

Venäjän Natalia Nepryaeva on tänään ollut sormileikkauksessa Moskovassa. Nepryaeva loukkasi kätensä perjantaisessa sprintissä. Venäjän maajoukkueen Instagram-päivityksen mukaan Nepryaevalta murtui kaksi sormea. Toipumisaika on noin kolmesta neljään viikkoa, joten Nepryaevaa ei nähtäne MM-hiihdoissa.

Andrew Young selvisi ilman murtumia

Falunin lauantaisessa yhteislähtökilpailussa rajusti päin mainosaitaa laskenut Andrew Young selvisi pahalta näyttäneestä onnettomuudesta ilman luunmurtumia. Young twiittasi jo lauantaina sairaalasta, että luut ovat ehjänä, vaikka vasemmassa jalassa on kovat kivut.

Pogostan Hiihto peruttu

Ilomantsissa hiihdettävä pitkän matkan hiihto Pogostan Hiihto on peruttu. Pirkan Hiihdon ja Vuokatti Hiihdon tapaan perumisen syynä on koronapandemia. Tapahtuma tiedotti asiasta jo viime torstaina verkkosivuillaan. Järjestäjät ovat päättäneet ensi vuoden tapahtuman päivämääräksi 5. maaliskuuta.

Maailmancupin sprintit tavoittivat yli miljoona TV-katsojaa

Finnpanelin tilastojen mukaan sunnuntaiset maailmancupin sprintit tavoittivat yli miljoona TV-katsojaa, keskikatsojamäärän ollessa 696 000. Lauantaiset perinteisen yhteislähtökilpailut ylsivät lähes samoihin keskikatsojamääriin. TV2:n katsotuin ohjelma oli sunnuntainen yhdistetyn kilpailu. Yle Areenan puolella sunnuntaina hiihdetty Marcialonga on kerännyt huomattavan määrän katsojia: 40459 katselukertaa tätä kirjoitettaessa.

Luusua 12:s Visma Ski Classicsin kokonaistilanteessa

Ari Luusua on Marcialongan jälkeen Visma Ski Classics -sarjan kokonaistilanteessa 12:s. Sarjaa johtaa Marcialongan voittanut Emil Persson. Isac Holmströn on 34:s ja Viktor Mäenpää 37:s.
Naisten kokonaiskilpailussa Heli Heiskanen on 14:s ja Noora Kivikko 26:s. Sarjaa johtaa Lina Korsgren.
Kokonaistilanteet

-Petri Ikävalko

 

MM-hiihdot

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit