swix rullahiihto550 90

Niskanen pesi muut myös maastojuoksussa

Iivo Niskanen vedättää Markus Vuorelaa ja Remi Lindholmia. Kuva: Touho Häkkinen

Iivo Niskanen vedättää Markus Vuorelaa ja Remi Lindholmia. Kuva: Touho Häkkinen

Iivo Niskanen oli myös maastojuoksuosuuden nopein. Niskanen sai revittyä 4,5 kilometrin radalla eroa 22 sekuntia seuraaviin.

Markus Vuorela oli toiseksi nopein ja kolmas Remi Lindholm, joka jäi Niskaselle 24,4 sekuntia.

– Ihan OK. Vähän penikka on ollut kipeä, ja juoksu on ollut vähemmällä viime viikkoina. Lähdin rauhassa eikä muutkaan halunneet vetää, joten ensimmäinen kolmannes juostiin hölkkävauhtia kiihdyttäen loppuun. Toinen kiekka oli kova ja kolmannelle vähän taivuin siihen innostumiseen, mutta kohtuullinen juoksu siihen nähden, ettei valmistautuminen ole ollut optimaalista lajin kannalta, kommentoi Niskanen.

Petteri Koivisto oli neljäs, Jussi Karkkulainen viides ja Perttu Hyvärinen kuudes. Eilisen prologin kolmonen Lauri Lepistö oli 25:s, jääden Niskaselle 1:22.

Niskanen starttaa takaa-ajoon turvallisella, lähes 50 sekunnin marginaalilla seuraaviin. Palkintopallisijoista taistelee mielenkiintoinen nelikko; Markus Vuorela, Perttu Hyvärinen, Remi Lindholm ja Petteri Koivisto starttaavat kuuden sekunnin sisällä.

– Nyt tuli selvä kaula. Pääsee rauhassa lähtemään. Kuuma päivä, niin ei mitään mahdtottomia verryttelyjä tarvitse. Yritetään juoda, ettei tule nestehukkaa. On kyllä turkasen kuuma. Nämä kolme kisaa on kova rypistys leirin alkuun. Pitää varmistaa, että tästä myös palautuu, ennakoi Niskanen.

miehet maastojuoksu Touho 4615Sonnilauma pääsemässä kevätlaitumelle. Kuva: Touho Häkkinen

Tulokset

-Petri Ikävalko

16449731211626309866

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit