swix rullahiihto550 90

Norrgård: Lähtöön ei liity suurta dramatiikkaa

Martin Norrgårdia ei nähdä ensi kaudella Suomen huoltorekassa. Kuva: NordicFocus

Martin Norrgårdia ei nähdä ensi kaudella Suomen huoltorekassa. Kuva: NordicFocus

Suomen hiihtomaajoukkueen huoltopäällikkönä viime kauden ajan toiminut Martin Norrgård ei jatka tehtävässään. Norrgård vakuuttaa, että asiaan ei liity suurta dramatiikkaa.

– Omalta osalta olo on ihan hyvä, kommentoi Norrgård.

Huoltopäällikkyyden jäämistä yhteen kauteen voi pitää yllätyksenä, onhan edessä olympiavuosi ja tulevaan kauteen olisi helpompi lähteä viime talven kokemuksien pohjalta.

Kestävyysurheilu.fi arvioi, että asiaan on vaikuttanut oleellisesti se, että huoltopäällikön sopimus on ollut ainakin aiempina vuosina voimassa vain talvikaudet. Kesällä palkka ei ole juossut eikä tämä ole mahdollistanut ympärivuotista panostusta tuloksien kannalta ratkaisevan tärkeään tehtävään. Norrgård ei myönnä, mutta ei kielläkään arvion osuvuutta.

– Olemme sopineet, että emme kommentoi yksityiskohtia.

Martin Norrgård kertoo jatkavansa nyt Vöyrin hiihtokeskuksen projektipäällikkönä. Talven kokemuksista hänelle ei jää mitään hampaan koloon.

– Se oli valtavan hyvä kokemus, vaikka kausi oli todella vaikea koronapandemian takia. Tulin ulkopuolisena sisään ja matkan varrella oli haasteitakin. Onnistuimme kuitenkin hyvin MM-hiihdoissa, osin tuurillakin. Urheilijat vakuuttivat kauden jälkeen olevansa kokonaisuuteen tyytyväisiä, sanoo Norrgård.

-Petri Ikävalko

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit