KU Swix Pro 550x90px

Northug janoaa bonussekunteja

northugcolognaHemmersbach281211Tour de Skistä ennakoidaan yleisesti Petter Northugin ja Dario Colognan välistä taistelua. Miehet kohtasivat tänään lehdistötilaisuudessa.

northugcolognaHemmersbach281211Petter Norhug ja Dario Cologna pressitilaisuudessa. Kuva: Hemmersbach/NordicFocusTour de Skistä ennakoidaan yleisesti Petter Northugin ja Dario Colognan välistä taistelua. Miehet kohtasivat tänään lehdistötilaisuudessa.

Petter Northugille Tour de Ski on tämän kauden päätavoite ja norjalainen toivoo voittoa.

- Toivottavasti on minun vuoroni voittaa. Haluan sitä, mutta taistelusta tulee kova. Haluan hiihtää hyvin läpi kiertueen ja olla ensimmäisenä Alpe Cermisin päällä Val di Fiemmessä.

Northug ei ota kaikkia paineita harteilleen ja toivoo bonussekunneista apua voittotaisteluun.

- Loppunousuun löytyy minua parempia hiihtäjiä, mutta toivon kerääväni bonussekunteja ennen sitä voiton takaamiseksi, paljastaa Northug.

Northug vakuuttaa olevansa vireessä päivää ennen H-hetkeä.

- Tällä hetkellä tuntuu todella hyvältä. Uskon, että olen paremmassa kunnossa kuin aiempina vuosina. Rentoutuminen ja lepo jokaisen etapin jälkeen tulee olemaan ratkaisevaa, sanoo Northug.

Myös Dario Cologna huokuu itseluottamusta ja vakuuttaa olevansa kunnossa.

- Olen valmis ja odotan ensimmäistä kilpailua innolla. Pystyin rentoutumaan jouluna ja viimeisin maailmancup Roglassa sujui erinomaisesti, joten tuntuu hyvältä.

Cologna uskoo toiseksi viimeisen etapin nousevan ratkaisevaksi.

- Val di Fiemme on erityisen tärkeä, sillä jaossa on bonussekunteja, mutta koko kiertueen ajan on oltava kärjen mukana, pohtii Cologna.

 

MM-hiihdot

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit