swix rullahiihto550 90

Northugin kodista on löydetty kokaiinia - pysäytettiin hurjasta ylinopeudesta

Petter Northugin quote on löydettu kokaiinia. Kuva: NordicFocus

Petter Northugin quote on löydettu kokaiinia. Kuva: NordicFocus

Urnasa lopettanut hiihtäjä Petter Northug kertoo joutuneensa poliiisin pidättämäksi ylinopeuden takia viime yönä. Pysäytyksen jälkeen Northug ohjattiin verikokeisiin ja hänen kotoaan löydettiin pieni määrä kokaiinia. Northug kertoo asiasta itse sosiaalisessa mediassa.

– Tein ison virheen. Poliisit pysäyttivät minut viime yönä nopeusvalvonnassa. Ajoin aivan liian lujaa ja minut vietiin myös ensiapuun verikokeisiin. Lisäksi poliisi löysi kotoani pienemmän määrän huumeita. Kyse on kokaiinista. Olen epätoivoinen ja pelkään mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Olen äärettömän pahoillani kaikille niille, joita olen pettynyt, jälleen kerran. Tiedän, että tästä tulee rikosjuttu. Otan vastuun tekemisistäni, kirjoittaa Northug Facebookissa.

Norjalaisen iltapäivälehden VG:n mukaan poliisi on ilmoittanut Twitterissä pysäyttäneensä Romerikessä Oslon koillispuolella noin 30-vuotiaan miehen, joka oli ajanut 168 kilometrin tuntivauhtia tieosuudella, jossa nopeusrajoitus on 110 km/h. Tapaus sattui torstai-iltana noin kello 20:30 paikallista aikaa. Poliisi ei voi vahvistaa tapauksen liittymistä Northugiin, mutta VG:n saamien kuvien mukaan kyseessä on ollut Northugin auto.

Northug on jäänyt aiemmin kiinni rattijuopumuksesta ja kolaripaikalta pakenemisesta.

-Petri Ikävalko

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit