KU Swix Pro 550x90px

Oloksella hiihdettiin venäläisvoittoinen leirikilpailu

Jevgeni Belov oli nopein tämän päivän leirikisassa Oloksella. Kuva: NordicFocus

Jevgeni Belov oli nopein tämän päivän leirikisassa Oloksella. Kuva: NordicFocus

Oloksella hiihdettiin tänään jälleen epävirallinen leirikilpailu perinteisellä hiihtotavalla. Venäläisvoittoisessa kisassa oli mukana hiihtäjiä ainakin Italiasta, Itävallsasta Saksasta, Ranskasta, Puolasta ja Latviasta.

Miesten 15 kilometrin koitoksessa nopein oli Jevgeni Belov ajalla 24:23. Alexei Chervotkin jäi neljä sekuntia ja Ilia Proshkin muutaman sekunnin enemmän. 15 nopeinta oli venäläisiä. 16. nopein Italian Francesco de Fabiani oli ensimmäinen ei-venäläläinen. Hän jäi Beloville 1:23. Kilpailuun oli ilmoittaunut 26 hiihtäjää.

Naisten 10 kilometrin startissa nopein aika 25:28 kellotettiin Tatiana Sorinalle. Pieni epäilys on, että Soriana ei ole hiihtänyt oikeaa reittiä. Natalia Nepryaevan aika oli 25:51 ja Jana Kirpichenkon 26:26. Itävallan Terasa Stadlober käytti aikaa 26:39. Naisten kisaan oli ilmoittautunut 28 hiihtäjää.

Alexander Bolshunov ja Sergeii Ustiugov eivät tänään kilpaa hiihtäneet. Ainakin Bolshunov teki sprinttitreenin yhdessä Italian sprinttimiesten kanssa. Molemmat venäläistähdet ovat mukana huomenna, kun Oloksella hiihdetään 10/15 kilometrin leirikisa vapaalla hiihtotavalla. Nepryaevalle kiritystä tarjoavat muun muassa Katharina Hennig ja Victora Carl.

Huomenna mukana on tämän hetkisen tiedon mukaan 35 naista ja 47 miestä. 

Tulokset Venäjän hiihtomajoukkueen Instagram-tilillä: miehet ja naiset

-Petri Ikävalko

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit