KU Swix Pro 550x90px

ONE WAY mukaan hiihtotallitoimintaan – ONE WAY Snowproof Racing talli hake menestystä pitkien matkojen hiihdoissa

ONE WAY:n nimi näkyy jatkossa myös pitkien matkojen hiihdossa ja Swix Ski Classicsissa. Kuva: ONE WAY Sport

ONE WAY:n nimi näkyy jatkossa myös pitkien matkojen hiihdossa ja Swix Ski Classicsissa. Kuva: ONE WAY Sport

ONE WAY Sportista tuli Team Snowproof Racing tallin uusi pääsponsori ja sitä kautta tallin nimestä tulee ONE WAY Snowproof Racing.

ONE WAY oli jo kaudella 2013-2014 itävaltalaisen Snowproof Racingin virallisia yhteistyökumppaneita ja nyt tuota yhteistyötä on laajennettu niin, että ONE WAY:stä tulee tallin pääsponsori pitkäaikaisella sopimuksella ja sitä kautta myös tallin nimen muutos tuli ajankohtaiseksi.

Snowproof Racingin väreissä viime talvena hiihtivät suomalaisista olympiavoittaja Sami Jauhojärvi, Riitta-Liisa Roponen ja Antti Lampinen. Heistä Roponen nappasi pari FIS Marathon Cupin osakilpailuvoittoa viime vuonna sekä kokonaiskilpailun voiton.

– Viime kausi oli iso askel eteenpäin. Tallin esitykset olivat vahvoja ja paransimme myös joukkuetaktiikkaamme kisoissa. FIS Marathon Cupin mestarin (Roponen) ja Sami Jauhojärven olympiavoiton myötä voimme olla ylpeitä ja luottavaisia kaudelle 2014-2015, Snowproof Racingin tiedotusvastaava Gunnar Zlöbl sanoo.

– Me yhtenä nopeimmin kasvavista urheilubrändeistä uskomme erittäin paljon hiihtomaratonien kehitykseen. ONE WAY Snowproof Team on yksi maailman parhaista talleista tällä hetkellä. Yhteistyö sopii erinomaisesti pitkien matkojen hiihdon tuotekehityksen, markkinoinnin ja kommunikaation kanssa. Talli on yksi pysäkki lisää meidän urheilun kehitysohjelmassa junioritasolta huipputasolle hiihdossa. ONE WAY Sport Oy:n toimitusjohtaja Andreas Bennert sanoo.

Uusi yhteistyösopimus pitää sisällään nimioikeudet, vaatetuksen, rullasukset, juoksukengät sekä hiihtovoiteet aina vuoteen 2017 saakka. Tallin leiritys kohti tulevaa kautta jatkuu jo ensi viikolla Levillä.

>> www.onewaysport.com

 

MM-hiihdot

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit