swix rullahiihto550 90

Orsa2Levi podcast huomenna: Visma Ski Classicsin Toimitusjohtaja David Nilsson kertoo uudesta kaudesta

Kesän lämpö hellii meitä suomalaisia ja skandinaaveja ja Visma Ski Classicsin hiihtäjät ja tiimit nauttivat kesän annista leireillään tai kotimaisemissaan. Uusi kausi on kuitenkin nurkan takana ja silmänräpäyksessä huomaamme olevamme keskellä talven pakkasia ja lumikinoksia.

Visma Ski Classicsin 12. kausi tuo tullessaan 15 jännittävää kilpailu 12 eri paikkakunnalla. Karkelot alkavat ennen joulua ja päättyvät Ylläs-Leviin huhtikuun alussa. Toimitusjohtaja David Nilsson on erittäin tyytyväinen uuteen kauteen ja hän uskookin sen olevan paras kokonaisuus tähän asti.

- Kunnianhimoinen tavoitteemme oli järjestää useampi kisa saman viikonlopun aikana, jotta hiihtäjämme välttyisivät turhalta matkustamiselta. Testasimme konseptia viime talvena Vålådalenissa ja hyvä palaute sai meidät jatkamaan samalla kaavalla. Meillä on nyt kolme uutta kohdetta kalenterissa, yksi uusi maa ja aivan uusi kilpailuformaatti. Tuleva kausi tulee olemaan todella jännittävä, Nilsson toteaa innostuneesti.

Huomisessa Orsa2Levi-podcastissa kuulet lisää Nilssonin ajatuksia ensi talvesta, yksittäisistä kilpailuista, uusista säännöistä ja hänen odotuksistaan pandemian jälkeen. Ole siis kuulolla ja hyppää jälleen kerran mukaan pitkän matkan hiihdon valloittavaan maailmaan!

Teksti Teemu Virtanen

16449731211626309866

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit