KU Swix Pro 550x90px

Otepään poisjääntejä

EldarRonning070112 hemmersbach introPetter Northugin lisäksi muitakin hiihtäjiä jättää tulevat Otepään maailmancupin osakilpailut väliin sairastumisen vuoksi.

 

EldarRonning070112 hemmersbachVal di Fiemmen yhteislähtökilpailussa voittoa juhlinut Eldar Rönning joutuu jättämään Otepään kilpailut väliin. Kuva: Hemmersbach/NordicFocusPetter Northugin lisäksi muitakin hiihtäjiä jättää tulevat Otepään maailmancupin osakilpailut väliin sairastumisen vuoksi.

Petter Northug kertoi eilen keskiviikkona jättävänsä tulevat Otepään maailmancupin osakilpailut väliin ja pitävänsä vapaaviikonlopun. Keskiviikkoiltana tuli myös tietoa siitä, että Northug olisi myös vilustunut, eikä olisi joka tapauksessa pystynyt osallistumaan viikonlopun kilpailuihin. Myös Norjan toinen kova perinteisen hiihtäjä, Eldar Rönning on sairastunut, eikä hänkään voi startata Otepäässä. Näin Norjan ennakkoon kaksi kovinta hiihtäjää ovat poissa sunnuntain 15 km:n kilpailusta. Kent Ove Clausen ja Anders Glöersen ottavat heidän paikkansa Norjan joukkueessa.

Saksa vain 10 hiihtäjän voimin Otepäähän

Myös Saksan joukkue kärsii sairastumisista. Sekä Axel Teicmann että Hanna Kolb ovat aloittaneet antibioottikuurin eivätkä hiihdä Otepäässä. Steffi Böhler ei ole vielä toipunut Tour de Skillä alkaneesta sairastelustaan, eikä hänkään pysty hiihtämään.

Näin Saksan joukkueessa hiihtää vain 10 hiihtäjää Otepäässä. Saksan joukkueesta löytyy myös yksi uusi hiihtäjä maailmancupin karkeloissa. Nuori Hannes Dotzler tekee maailmancupdebyyttinsä Otepään kovilla laduilla.

Saksan joukkue Otepäässä:

Naiset
Nicole Fessel (SC Oberstdorf)
Denise Herrmann (WSC Erzgebirge Oberwiesenthal)
Katrin Zeller (SC Oberstdorf)

Miehet
Tobias Angerer (SC Vachendorf)
Hannes Dotzler (SC Sonthofen)
Sebastian Eisenlauer (SC Sonthofen)
Daniel Heun (SKG Gersfeld)
Jens Filbrich (SV Eintracht Frankenhain)
Josef Wenzl (SC Zwiesel)
Oliver Wünsch (SV Großwaltersdorf)

Lähde: Sweski.com – FIS Cross Country

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit