KU Swix Pro 22 550x90px

Remi Lindholm Imatran Urheilijoihin

Remi Lindholm vaihtaa Imatran Urheilijoihin. Tässä Lindholm nuorten MM-hiihdoissa 2020. Kuva: Heidi Lehikoinen

Remi Lindholm vaihtaa Imatran Urheilijoihin. Tässä Lindholm nuorten MM-hiihdoissa 2020. Kuva: Heidi Lehikoinen

B-maajoukkueeseen valittu ja aiemmin IF Minkenissä hiihtänyt Remi Lindholm vahvistaa ensi kaudella Imatran Urheilloijta. Seuraan vaihtaa myös 20-vuotiaiden sarjassa hiihtävä Arttu Turtiainen Kerimäen Urheilijoista.

Imatran Urheilijat oli miesten kevään SM-viestissä viides ja janoaa nyt entistä parempaa menestystä.

– Aikaisempi kasvattajaseura -roolimme on muuttumassa toimintaympäristön muuttuessa. Vaikka hiihtokoulussamme on talvisin noin 30 osallistujaa ja tavoitteemme on edelleen kasvattaa lisää kilpaurheilijoita, niin toiminnan yhdeksi tavoitteeksi on noussut menestyvä huippu-urheilu. Seuran nousu kohti kansallista kärkeä on perustunut pitkälti omien urheilijoiden kehittymiseen, mutta muutaman viime vuoden aikana olemme saaneet vahvistuksia myös muualta, kommentoi Imatran Urheiloijden valmennus- ja huippu-urheiluvastaava Kari Ahonen seuran tiedotteessa.

Remi Lindholm oli viime talvena nuorten MM-hiihtojen 15 kilometrillä 15:s ja Arttu Turtiaisella on nuorten SM-hiihdoissa sijoittunut parhaimmillaan kymmenen parhaan joukkoon.

Yleisessä sarjassa Imatran urheiloijden väreissä jatkavat Olli ja Ville Ahonen, Santeri Erola, Miro Karppanen, Ville Maunuksela, Tomi Mikkonen ja Jaakko Ranta. Näistä Karppanen saalisti SM-sprintistä neljännen sijan.

– Olemme valmiit saavuttamaan ensi talvena tavoitteemme; nousun podiumille SM-hiihdoissa ja Suomen Cupissa yksilö- ja joukkuetasolla. Kenties myötäjäisinä tulee myös kansainvälistä menestystä, sanoo Ahonen.

-Petri Ikävalko

Banner Swix Pro22 550 350

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit