swix rullahiihto550 90

Ruotsalaistähdet huipputallien väreissä lauantain Visma Ski Classics -osakilpailussa

Ebba Andersson pukee lauantaiseen Vålådalsrennetiin mustan Lager 157:n asun. Kuva: Lager 157

Ebba Andersson pukee lauantaiseen Vålådalsrennetiin mustan Lager 157:n asun. Kuva: Lager 157

Kestävyysurheilu.fi uutisoi maanantaina, että Ebba Andersson, William Poromaa ja Jens Burman ovat mukana tulevan viikonlopun Visma Ski Classics -osakilpailuissa. Nyt on varmistunut, että ruotsalaistähdet nähdään sarjan ykköstallien väreissä ja että he hiihtävät suurella todennäköisyydellä vain lauantaisessa Vålådalsrennetissä.

Ebba Andersson hiihtää ruotsalaisen Lager 157:n väreissä. William Poromaa puolestaan pukee päälleen Magnar Dalenin manageroiman Team Ragde Eiendomin kisatrikoot. Jens Burman liittyy Andrew Musgraven tapaan norjalaisen Team Kotengin vahvuuteen.

Ebba Andersson aikoo hiihtää vain lauantaisen Vålådalsrennetin ja kääntää sen jälkeen katseet seuraavana viikonloppuna Falunissa hiihttävään Ruotsin Volkswagen Cupiin.

Myös William Poromaa aikoo hiihtää vain lauantaina, mutta ei halua täysin sulkea ovea sunnuntain osalta. Myös Årefjellsloppetiin Poromaa suhtautuu skeptisesti.

Anderssonin ja Poromaan tapaan Jens Burman laittaa kaikki pelimerkit pöydälle lauantain kilpailussa. Sunnuntaina hän ei aio hiihtää, koska kokee, että tasainen reitti ei suosi hänen ominaisuuksiaan. Årefjellsloppet kiinnosta Burmania, mutta:

– Se on mielenkiintoinen kilpailu, mutta onhan se pitkä. Katsotaan, miten menee. Minulla on aika monta pitkää kilpailua alla, pohtii Burman Längd.sen haastattelussa.

Korjaus: Artikkleia korjattu julkaisun jälkeen. Volkswagen Cup hiihdetään reilun viikon päästä.

-Petri Ikävalko

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit