swix rullahiihto550 90

Ski Classics -sarjan tallit esittelyssä: Team BSV IBEX on sarjan ainoa sveitsiläistalli

Team BSV IBEX on Visma Ski Classics -sarjan ainoa sveitsiläistalli.

Team BSV IBEX on Visma Ski Classics -sarjan ainoa sveitsiläistalli.

Kestävyysurheilu.fi esittelee seuravaan kuukauden aikana kaikki Visma Ski Classics -sarjan tallit. Sarja alkaa marraskuun lopussa Italian Livignosta. Sitä ennen luvassa myös ennakkosuosikkeihin kuuluvien hiihtäjien esittelyt.

Team BSV IBEX on Visma Ski Classics -sarjan ainoa sveitsiläinen joukkue. Se panostaa nuoriin ja haluaa tarjota heille ponnahduslaudan kohti menestystä pitkän matkan hiihdossa. Joukkuejohtaja Markus Walser luottaa raudanlujasti viiden vuoden suunnitelmaansa, jonka päämääränä on tuottaa menestyviä sveitsiläisiä urheilijoita Visma Ski Classics -sarjaan. Tämä saattaa olla mahdollista ottaen huomioon nuorten hiihtäjien intohimon ja orastavat kyvyt.

Tiimissä on tällä hetkellä seitsemän innokasta hiihtäjää, jotka tähyävät korkealle. Selina Pfäffli ja Carine Heuberger ovat kumpikin varmoja top-30 hiihtäjiä. Katerina Paul kilpaili viime talvena aktiivisesti Keski-Euroopan omassa sarjassa Alpen Cupissa.

Miesten puolella hiihtäjät osoittivat vahvaa osaamistaan ja heiltä voi hyvällä syyllä odottaa jo parempaa menestystä uuden kauden alkaessa. Andri Schlittler on tasainen top-50 hiihtäjä, 48:s Kaiser Maximilian Lauf-hiihdossa, kun taas Nico Walther, Lauro Brändli ja Severin Bonolini taistelivat rinta rinnan kotitantereellaan La Diagonela-hiihdossa. Nico oli 49:s, Lauro 51:s ja Severin 52:s.

Jos nämä nuoret miehet pystyvät nostamaan rimaa ensi talvena, he voivat kolkutella jo ovia top-20 kerhoon.

-Teemu Virtanen

16449731211626309866

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit