swix rullahiihto550 90

Skigolta uusi CM10–fluorineste

Skigon CM10-fluorineste

Skigon CM10-fluorineste

Ruotsalainen voidejätti Skigo jatkaa uusien tuotteiden julkistusta. Hevoskuuri uutisoi muutama päivä sitten uudesta Pink Paperista. Nyt on vuorossa uusi fluorineste CM10.

 

- CM10-fluorineste on täysin uutta teknologiaa verrattuna Skigon aiempiin fluorinesteisiin. Uuden molekyylirakenteen ansiosta tuote kuivuu nopeammin, se on kestävämpi ja nopeampi, vakuuttaa Skigon voideasiantuntija Peter Wall Hevoskuurille.

CM10-fluorinestetettä on testattu 1,5 vuoden ajan ja huhujen mukaan se on ollut sekä viime talvena että tämän kauden maailmancup-avauksessa pohjoismaisten maajoukkueiden käytössä.

- Tuote on parhaimmillaan silloin, kun on pari astetta pakkasta tai lämpimämpää ja lumi on vanhaa ja rakeista, sanoo Wall.

CM10-fluorinestettä voidaan käyttää suoraan alusvoitelun päällä tai yhtä hyvin pulverin ja puristeen päällä. Pelkällä harjauksella tuote kestää noin 15 kilometriä, mutta rotokorkilla tai tavallisella korkilla voidaan kulutuskestävyyttä kasvattaa 25-30 kilometriin.

Skigon Suomen tallipäällikkö Tom Jakobsen kertoo, että tuotetta löytyy jo hyvin varastosta ja sitä saa monilta Skigon jälleenmyyjiltä.

- Suomessa tuotetta on testattu ainakin viime kevään nuorten SM-hiihdoissa hyvällä menestyksellä. Tuote kestää yllättävän hyvin myös uutta lunta. Olemme käyttäneet nestettä yleensä pulverin tai CM10-puristeen päällä, sanoo Jakobsen.
- Tuote on erittäin riittoisa. Tarkkaa määrää on vaikea arvioida, mutta noin 20 paria sillä saa.

Maahantuojan ohjehinta CM10 -fluorinesteelle on 129 euroa.

Katso tuotteen esittelyvideo: (norjaksi)

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit