KU Swix Pro 550x90px

Sormensa palelluttanut Team Nordic Athleten Linn Sömskar suuntaa kotiin

Team Nordic Atheleten Linn Sömskar missaa paleltumien takia Toblach-Cortinan ja Jizerska Padesatkan.

Team Nordic Atheleten Linn Sömskar missaa paleltumien takia Toblach-Cortinan ja Jizerska Padesatkan.

Lauantaina hiihdettävän Visma Ski Classics -sarjan toisen osakilpailun Toblach-Cortinan osallistujajoukko harvenee jälleen yhdellä, kun Team Nordic Athleten Liin Sömskar suuntaan kotiin parantelemaan sormiinsa iskeneitä paleltumavammoja.

Sämskar oli avausosakilpilussa La Diagonelassa seitsemäs, mutta palellutti monien muiden hiihtäjien tapaan sormensa. Sömskar on julkaissut kuvan sormistaan Instagramissa.

Tallipäällikkö Kim Mäenpää viestittää Kestävyysurheilu.fille, että muut tallin hiihtäjät ovat hiihtokuntoisia.

– Asia on keskusteltu hänen kanssaan läpi ja Linn toteaa, että paleltumat ovat yksin hänen vikansa. Ennen kisoja keskusteltiin pukeutumisen tärkeydestä ja saatiin lupa hiihtää sekä talvitakilla että lämpösukilla, mutta hän lähti matkaan valitettavasti liian ohuilla hanskoilla ja alusvaatteilla. Häntä on hoidettu Sondalon sairaalassa ja pääsee kotiin Ruotsiin torstaina tai perjantaina, palautuaakseen Jizerskaan, kertoo Mäenpää.

Lupaavasti kautensa avanneelta Sömskarilta jää näin ollen väliin Toblach-Cortina ja Marcialonga. Jizerska Padesatka hiihdetään 14. helmikuuta.

Lue myös: Visma Ski Classics -sarjan ykköstähdille pahoja paleltumavammoja La Diagonelassa – kaksi kilpailijaa vaarassa joutua amputaatioon
Lue myös: La Diagonelan pakkanen puri rajusti myös suomalaisiin: Luusuan kisat vaarassa paleltumien takia – Roivas edelleen sairaalassa

-Petri Ikävalko

 

MM-hiihdot

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit