swix rullahiihto550 90

Suosittu hiihtoseura isännöi uutta Challengers-kisaa

Vaajmarathonin jälkeen Visma Ski Classics Challengers-sarjan uusin tulokas on varmistunut. Östersunds Rullskidlopp on täysin uusi tapahtuma, jonka järjestää paikallinen hiihtoseura Östersunds SK, jota edustavat monet ruotsalaiset Pro Team-urheilijat, kuten Oskar Kardin, Emil Persson ja Jenny Larsson, kun he eivät kilpaile Visma Ski Classicsissa.

50 kilometrin reitti ulottuu Frösönistä Krokomin suuntaan ja tullen sieltä takaisin etelään kansalliselle ampumahiihtoareenalle, Östersundin hiihtostadionille, jossa ampumahiihdon IBU:n maailmanmestaruuskilpailut järjestettiin vuonna 2019.

- Olemme innokkaita osallistumaan Visma Ski Classics Challengersiin. Uskon todella, että tällä tapahtumalla on valoisa tulevaisuus, kun monet parhaista ruotsalaisista urheilijoista asuvat Östersundissa. Visma Ski Classics-perheeseen kuuluminen merkitsee meille paljon. Se antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden ja tuen saada kisa kasvamaan, sanoo kilpailupäällikkö Anders Edvinsson.

Ensimmäinen kisa on jo 5.9 tänä syksynä. Koska Östersunds SK:lla on joukkueessaan monia parhaita Visma Ski Classics-hiihtäjiä, heidän odotetaan osallistuvan kisaan.

Kisa on avoin sekä kilpa- että kuntohiihtäjille. Lisätietoja ilmoittautumisesta löydät ostersundssk.se.

Kaikki osallistujat voivat kerätä Ski Classicsin rankingpisteitä sijoituksellaan, ja pisteet ja sijoituksen voi tarkistaa kirjautumalla ilmaiseksi MyPagesiin. MyPages tarjoaa yhden yhteisen rankinglistan sekä naisille että miehille, ammattilaisille ja vapaa-ajan hiihtäjille.

Pro Teamien rekisteröidyt urheilijat voivat kerätä myös pisteitä Visma Ski Classics Champion- ja Youth-kilpailuista sukupuolensa mukaisesti.

Lista vahvistetuista Challengers-tapahtumista kaudelle 2021/22 löytyy Visma Ski Classicsin sivuilta, www.vismaskiclassics.com Listaa päivitetään aina uusien tapahtumien vahvistusten myötä.

Teksti Kestävyysurheilun toimitus

16449731211626309866

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit