swix rullahiihto550 90

Täydennyksiä Oslon MM-joukkueeseen

jylha_020211_introSuomen Maastohiihto ry:n hallitus on täydentänyt päävalmentaja Magnar Dalenin esityksen mukaisesti joukkuetta vuoden 2011 MM-kilpailuihin Osloon.

jylha_020211Martti Jylhä Vöyrin SM-kisoissa. Kuva: Hevoskuuri.fiSuomen Maastohiihto ry:n hallitus on täydentänyt päävalmentaja Magnar Dalenin esityksen mukaisesti joukkuetta vuoden 2011 MM-kilpailuihin Osloon. Joukkuetta täydennetään jo nimettyjen 15 urheilijan lisäksi kahdella urheilijalla ja yhdellä kotiinjäävällä varahiihtäjällä.

 

Joukkueeseen 2.2. nimetyt urheilijat:

Miehet:

Martti Jylhä

Anssi Pentsinen

Lisäksi kotiinjääväksi varahiihtäjäksi nimettiin Kirsi Perälä.

- MM-kisoissa osallistuvilla mailla on mahdollista nimetä joukkueeseen 12 naista ja 12 miestä. Nyt miesten osalta kisoihin ilmoitettava määrä on täynnä, kun joukkueeseen lasketaan jo aiemmin nimetyt 8 miestä, 2 kotiinjäävää varahiihtäjää sekä tänään nimetyt 2 urheilijaa, toteaa Dalen.

- Sprinttereillä oli vielä yksi näyttöpaikka 2.2. Latvian Skandinavia-cupissa vapaan sprintissä, josta kisakoneeseen oli vielä mahdollista päästä. Martti Jylhä voitti sprintissä aika-ajon ja sijoittui finaalissa viidenneksi, Anssi Pentsinen oli aika-ajon neljäs ja sijoittui B-finaalissa toiseksi. Heidän vauhtinsa hyvällä ja vaativalla sprinttiradalla oli kansainvälistä tasoa, eli edellytyksiä maailmancup-pisteille ja näin Jylhä ja Pentsinen nimetään MM-joukkueeseen, kertoo Dalen.

Suomen joukkue Oslon MM-kisoihin:

Naiset:

Anne Kyllönen
Krista Lähteenmäki
Pirjo Muranen
Kerttu Niskanen
Riitta-Liisa Roponen
Aino-Kaisa Saarinen
Riikka Sarasoja

Miehet:

Matti Heikkinen
Sami Jauhojärvi
Martti Jylhä
Teemu Kattilakoski
Juha Lallukka
Lari Lehtonen
Ville Nousiainen
Anssi Pentsinen
Tero Similä
Matias Strandvall

Kotiinjäävät varahiihtäjät: Laura Ahervo, Kirsi Perälä, Niklas Colliander ja Kari Varis.

-Suomen Maastohiihto ry

{oadposition fb}

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit