swix rullahiihto550 90

Team Exspirit valmistautuu Vasaloppettiin Suomessa ja Morassa!

exspirit250211_introRuotsalainen maratonhiihtoihin keskittyvä hiihtotalli Team Exspirit, joka johtaa tällä hetkellä Ski Classics cupin joukkuekilpailua, valmistautuu tämän kauden pääkilpailuun Vasaloppettin ympäri Skandinaviaa.

exspirit250211König Ludvig Lauf. Kuva: Team ExspiritLehdistötiedote

Team Exspirit valmistautuu Vasaloppettiin Suomessa ja Morassa!

Ruotsalainen maratonhiihtoihin keskittyvä hiihtotalli Team Exspirit, joka johtaa tällä hetkellä Ski Classics cupin joukkuekilpailua, valmistautuu tämän kauden pääkilpailuun Vasaloppettin ympäri Skandinaviaa. Tallin kaksi naishiihtäjää, Jenny Hansson ja Susanne Nyström kilpailevat lauantaina maailman suurimmassa naisten hiihtotapahtumassa, Tjejvasanissa, joka on yli 30kilometria pitkä ja hiihdetään Oxbergista Moraan kauniissa Taalainmaan maisemissa. Susanne on voittanut Tjejvasan neljänä edellisenä vuonna ja on valmis ottamaan historiallisen viidennen voiton peräkkäin.

Kolmikertainen Vasaloppetin voittaja Oscar Svärd valmistautuu yhdessä Björn Lindin kanssa lauantaiseen Finlandia-hiihtoon. Hiihto käydään 100 kilometriä Helsingistä pohjoiseen, Lahden hiihtostadionilla, jossa sijaitsee sekä lähtö että maali. Finlandia-hiihdoll on hieno historia ja se oli 80-luvun puolessa välissä maailman suurin hiihtokilpailu yli 13 000 osallistujallaan.

Tallin loput jäsenet Mathias Fredriksson ja Rikard Andreasson valmistautuvat Vasaloppettiin kotioloissa.

---

Huom! Hevoskuuri.fi uutisoi aiemmin myös Mathias Fredrikssonin olevan tulossa Finlandiaan. Täältä voi lukea miten hänelle kävi:
http://mathias1.wordpress.com/2011/02/24/missade-flyget/

16449731211626309866

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit