swix rullahiihto550 90

Team Mäenpää vahvistuu SM-mitalistilla

Julia Häger kokeilee ensi talvena pitkiä matkoja Team Mäenpään väreissä. Kuva: Andrea Lindvall

Julia Häger kokeilee ensi talvena pitkiä matkoja Team Mäenpään väreissä. Kuva: Andrea Lindvall

Toissa talvena sprintin SM-hopeaa napannut Julia Häger hiihtää ensi talvena ainakin neljä Visma Ski Classics -sarjan osakilpailua Team Mäenpään väreissä.

24-vuotias Uumajassa opiskellut IF Minkenin hiihtäjä nähdään alustavan suunnitelman mukaan neljässä Visma Ski Classics -sarjan osakilpailussa; joulukuun alussa Ruotsin Orsassa hiihdettävässä joukkuetempossa ja henkilökohtaisessa prologissa sekä myöhemmin talvena aikana Marcialongassa ja kauden päättävässä Ylläs-Levissä.

– On mahdollista, että hänet nähdään useammassakin kisassa, jos hänen kalenterinsa sen sallii. Hän on mukana myös seuraavalla Livignon leirillämme, kertoo Team Mäenpään manageri Kim Mäenpää.

Häger on hankkinut kannuksensa vapaan sprinteistä, mutta se ei estänyt häntä ottamasta askelta kohti pitkiä matkoja.

– Tuntuu hauskalta ja jännittävältä saada tulevana talvena mahdollisuus hiihtää pitkiä matkoja Team Mäenpään riveissä. Pitkien hiihtojen maailma on minulle entuudestaan tuntematon, joten odotan oppivani paljon ja kehittyväni, sanoo Häger

Team Mäenpää halusi antaa Hägerille mahdollisuuden kokeilla pitkiä matkoja, ja tallissa iloitaan, että hän tarttui mahdollisuuteen.

– On hyvä saada uusia kasvoja mukaan Visma Ski Classics -sarjaan ja plussaa on, että Julia tulee meidän kotiseudultamme. Hän on tehnyt hyviä hiihtoja SM-kilpailuissa ja hän on vahva ja itsepäinen urheilija, mikä on hyvä asia, sanoo Mäenpää

Lue myös: Opiskelu Uumajassa on monipuolistanut Julia Hägeriä hiihtäjänä

-Petri Ikävalko

16449731211626309866

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit