swix rullahiihto550 90

Team Nordic Athlete -niminen talli nähdään Visma Ski Classics -sarjassa myös ensi talvena

Hedda Bångman nähdään Team Nordic Atheleten väreissä myös ensi kaudella. Kuva: Magnus Östh / Wsportsmedia

Hedda Bångman nähdään Team Nordic Atheleten väreissä myös ensi kaudella. Kuva: Magnus Östh / Wsportsmedia

Kestävyysurheilu.fi uutisoi eilen Ski Team Mäenpään ja Nordic Athleten teiden eroamisesta. Tänään Team Nordic Athleten urheilupäällikkö kertoo Längd.se:lle, että saman niminen talli tulla näkemään myös ensi kauden Visma Ski Classics -sarjassa.

Team Nordic Athletessä tällä kaudella hiihtäneet Morten Eide Pedersen, Linn Sömskar ja Hedda Bångman hiihtävät Nordic Atheleten väreissä myös ensi kaudella. Tallin urheilupäällikkö Espen Traeldal kertoo, että talli on jatkossa ennen kaikkea ruotsalainen.

– Se on markkinointiin liittyvä päätös. Nordic Athlete Ecom AB haluaa lisää näkyvyyttä erityisesti Ruotsissa, ja silloin meidän tulee näyttää ruotsalaiselta joukkueelta. Tämä on erityisen tärkeää, kun Visma Ski Classics näkyy ensi kaudesta alkaen SVT:llä (Ruotsin yleisradioyhtiö), Espen Traeldal sanoo Längd.se:lle

Traeldal kertoo, että Ski Team Mäenpään hiihtäjille tarjottiin mahdollisuutta olla mukana tallissa.

– Tarjosimme suomalaisille hiihtäjille mahdollisuuden olla osa tallia, mutta he kieltäytyivät, mistä olen pahoillani. Haluan kuitenkin korostaa, että tässä päätöksessä ei ole mitään henkilökohtaista. Olemme erittäin tyytyväisiä kauden aikana tehtyyn työhön ja sitoutumiseen, Traeldal jatkaa.

Team Nordic Athlete hakee Morten Eide Pedersenin, Linn Sömskarin ja Hedda Bångmanin jatkoksi lisää hiihtäjiä talliin. Myös tallipäällikkö ja huoltoryhmä ovat hakusesssa.

Team Nordic Athlete tullaan rekisteröimään sarjaan uutena tallina. Tämän kauden talli oli jatkoa Ski Team Mäenpäälle ja oli mukana sarjassa Mäenpään lisenssillä.

-Petri Ikävalko

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit