swix rullahiihto550 90

Team Ragde Charge ja monet muut Visma Ski Classics tallit Blink 2021 kisaan Norjassa

Yksi suosituimmista rullahiihtotapahtumista Blink festivalen Norjassa järjestetään jälleen 5.8.– 10.8. Mukaan on ilmoittautunut kova kattaus maailman parhaita hiihtäjiä eri matkoille. Monipäiväisen tapahtuman erikoisuutena on 7,5 km Lysebotn Opp-ylämäkikilpailu, jossa on eri sarjat luistelijoille ja tasatyöntäjille.

Luonnollisesti jälkimmäinen kilpailu on Visma Ski Classics-sarjan huippujen mieleen ja luvassa onkin todella kova taisto mäkiherruudesta. Toinen pitkän matkan hiihtäjiä kiinnostava kilpailu on Blink Classics Team Challenge, joka on pitkän matkan sekaviesti.

Tapahtuma vetää aina paikalle suuren yleisön, jolle on tarjolla neljä päivää hiihtourheilun juhlaa eri kisojen myötä ja mukana on myös ampumahiihto. Yllä mainittuihin kisoihin on nyt jo ilmoittautunut seuraavat Visma Ski Classics-tähdet: Tord Asle Gjerdalen, Astrid Øyre Slind, Lina Korsgren, Emilie Fleten, Morten Eide Pedersen, Max Novak, Laila Kveli, Anniken Gjerde Alnes ja Ari Luusua, joka varmasti hakee menestystä uuden tiiminsä väreissä. Myös pitkän matkan hiihdon estradille astuva Martin Johnsrud Sundy ottaa mittaa lajin huipuista.

Joukkueita on ilmoittautunut sunnuntain päätöskisaan 16: Team Ramudden kahdella tiimillä, Team Koteng/Eidissen, Team Ragde Charge kahdella tiimillä, Team XPND Fuel of Norway kahdella tiimillä, Team Eksjöhus, Team Engcon, Team Kaffebryggeriet, Team Næringsbanken, Team Decathlon Experience kahdella tiimillä, Team Andorra/Spania ja yksi sekajoukkue.

Lisätietoja tapahtumasta saat https://www.blinkfestivalen.no

Teksti Teemu Virtanen

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit