swix rullahiihto550 90

Toppidrettsvekassa kilpailtiin ylämäkikilpailut

Mikael Gunnulsenilla kulkee. Tänään hän voitti Brakka Opp -ylämäkilpailun. Kuva Drammenin maailmancupista vuodelta 2016. Kuva: NordicFocus

Mikael Gunnulsenilla kulkee. Tänään hän voitti Brakka Opp -ylämäkilpailun. Kuva Drammenin maailmancupista vuodelta 2016. Kuva: NordicFocus

Norjassa kilpailtavalla Toppiddrettsvekalla oli tänään päivällä vuorossa Brekka Opp -ylämäkikilpailut. 3,2 kilometriä pitkällä ja 240 nousumetriä sisältäneellä reitillä rullahiihdettiin sekä vapaan että perinteisen yhteislähtökilpailut.

Naisten vapaalla voittoon hiihti Karoline Simpson-Larsen, toinen oli Elena Rise Johansen ja Berit Mogstad.

Miesten vapaan kilpailussa voittoon hiihti Gaute Kvåle, toinen oli Harald Östberg Amundsen ja kolmas Iver TIldheim Andersen.

Naisten perinteisen kilpailussa yllätysvoittoon hiihti Marte Skaanes, joka jätti toiseksi hiihtänyttä Lina Korsgreniä 3,5 sekuntia ja kolmanneksi hiihtänyttä Emilie Fleteniä 28 sekuntia. Marit Björgen jätettiin neljänneksi.

Miehissä jo eilen hienosti hiihtäneellä Mikael Gunnulfsenilla oli kulkupäivä ja hän onnistui korjaamaan voiton miesten perinteisen kilpailussa. Johannes Eklöf jäi 2,5 sekuntia ja Max Novak 2,6 sekuntia. Morten Eide Pedersen oli neljäs ja Martin Johnsrud Sundby viides.

Toppiddrettsveka jatkuu jo tänä iltana vapaan sprinteillä. Kello 20:00  Suomen aikaaalkavat kilpailut ovat seurattavissa Norjan yleisradioyhtiön sivuilla VPN-yhteydellä.

Tulokset

-Petri Ikävalko

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit