swix rullahiihto550 90

Tshekkitallissa jatkava Isac Holmström panostaa täysillä hiihtoon

Isac Holmström jatkaa ensi kaudella tutustussa tshekkitallissa. Kuva: Magnus Östh / Wsportsmedia

Isac Holmström jatkaa ensi kaudella tutustussa tshekkitallissa. Kuva: Magnus Östh / Wsportsmedia

Viime kaudella seitsemän Visma Ski Classics -kilpailua hiihtänyt Isac Holmström jatkaa tshekkiläisessä Vltava Fund Ski Teamissä myös ensi talvena. Viime talvena tallissa hiihtivät myös Ari Luusua ja Noora Kivikko.

– Aion hiihtää suurimman osan tulevan talven Visma Ski Classics -sarjan kisoista, mutta joku jää varmasti väliin, kun niitä on niin monta peräkkäin, kertoo 26-vuotias Holmström Kestävyysurheilu.fille.

Ahvenanmaalaislähtöinen Holmström valmistui hiljattain diplomi-insinööriksi, mutta aikoo keskittyä ainakin seuraavan kauden ajan täysillä hiihtoon.

– Tällä hetkellä minulla on asiat siinä kunnossa, että pystyn panostamaan täysillä hiihtoon, tiivistää Holmström ja jatkaa:

– Kotiosoitteeni on ja tulee pysymään Ahvenanmaalla. Syksyksi ja lähempänä talvea tulen matkustamaan paljon hyvien treeniolosuhteiden ja kisojen perässä. Tallilla ei tule olemaan yhteisiä leirejä. Pyrin järjestämään omatoimisesti muutaman laadukkaan leirin syksyllä ja alkutalvesta, sanoo Holmström.

Kesäkuussa Holmström leireili Rovaniemellä Ari Luusuan luona.

Holmströmin hiihti viime kaudella kaksi kertaa 30 parhaan joukkoon. Toblach-Cortinassa hän oli 28:s ja Årefjellsloppetissa 29:s.

-Petri Ikävalko

16449731211626309866

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit