swix rullahiihto550 90

Uusi podcast "Teemu & Terhi – Hiihtoviikko Juha Miedon kanssa" käynnistyy keskiviikkona

Uusi podcast Teemu & Terhi – Hiihtoviikko Juha Miedon kanssa käynnistyy keskiviikkona.

Uusi podcast Teemu & Terhi – Hiihtoviikko Juha Miedon kanssa käynnistyy keskiviikkona.

Uusi podcast Teemu & Terhi – Hiihtoviikko Juha Miedon kanssa käynnistyy torstaina. Teemu Virtasen ja Terhi Pollarin juontamaa viikoittain ilmestyvää podcastiä on luvassa ainakin 52 jaksoa.

– Podcastissä käydään läpi menneen viikon ajankohtaiset tapahtumat ja suunnataan katseita myös tulevaan viikonloppuun. Lisäksi meillä on jokin harjoitteluun liittyvä teema, joka on käsittelyssä kahden viikon ajan.

Virtanen paljastaa, että ensimmäisessä kahdessa jaksossa teemana on rullahiihto.

– Katsotaan vähän menneen kesän rullahiihtokauteen. Sen jälkeen pohditaan rullahiihtoa harjoitusmuotona, pitäisikö rullahiihtokilpailuja olla Suomessa enemmän ja eivätkö hiihtäjät ole tarpeeksi rohkeita lähtemään rullahiihtokilpailuihin. Toisella viikolla meillä on aiheeseen liittyviä vieraita.

Rullahiihtoaiheen jälkeen vuorossa on ensilumen harjoittelupaikat ja harjoittelu ensilumilla.

– Hiihdosta riittää kyllä keskusteltavaa laajasti, kun on olympiatalvikin tulossa!

Virtasen mukaan podcastin kohderyhmänä ovat ennen kaikkea aktiivikilpakuntoilijat, kuntohiihtäjät ja juniorit.

Juha Mieto tulee olemaan vieraana jokaisessa jaksossa. Hänen kanssaan tullaan tekemään aikamatka Suomen hiihdon kultaisille vuosille ja Miedon muistelut liittyvät kunkin viikon teemaan.

– Luvassa tulee taatusti olemaan hauskoja tarinoita. Esimerkiksi rullahiihtoon liittyen Mieto tulee muistelemaan 70-luvulla sattuneita tapahtumia rullasuksilla.

Virtasen juontajaparina toimii Terhi Pollari.

– Terhi on sanavalmis ja hänellä on laaja kokemus hiihdosta niin Suomesta, kuin myös pitkän matkan hiihdoista maailmalta.

Virtanen kertoo, että tavoitteena on pitää podcastien kesto noin 45 minuutissa. Uusin podcast-jakso julkaistaan keskiviikkoisin. Uusimman jakson löydät Kestävyysurheilu.fin lisäksi suosituimmilta podcast-alustoilta.

Samaan aikaan Kestävyysurheilu.fin sisarmediat Längd.se ja Langrenn.com potkaisevat yhteistyössä käyntiin ”Skidnytt med Elin and Øyvind” -podcastin, jossa Elin Mohlin ja Øyvind Moen Fjeld keskustelevat hiihdosta ruotsalaisin ja norjalaisin silmin – suositeltavaa sisältöä suomalaisille ruotsin ja norjan kielen taitoisille.

-Petri Ikävalko

16449731211626309866

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit