KU Swix Pro 550x90px

Venäläishiihtäjät onnettomuudessa - selvisivät ihmeen kaupalla ehjinä

Italialainen Teleunica.com on julkaissut venäläisten onnettomuudesta videon.

Italialainen Teleunica.com on julkaissut venäläisten onnettomuudesta videon.

Tour de Skille matkalla ollut Venäjän hiihtomaajoukkuen auto oli  tiistaiyönä rajussa onnettomuudessa. Kaikki kuusi autossa ollutta selvisivät onnettomuudesta kuin ihmeen kaupalla ehjin nahoin.

Onnettomuus satuui Italian puolella lähellä Sveitsin rajaa tiistaiyönä kello yhden aikoihin. Italialainen Telefonico on julkaissut koko yön kestäneistä pelastustoimista videon.

Pakettiauton kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan mutkassa, auto ajautui tieltä ulos ja putosi 50 metriä tieltä alas järveen. Jäätynyt järvi piti puolet pakettiautosta pinnalla ja eikä kukaan loukkaanutunut onnettomuudessa.

– Tie oli hyvin jäinen, ja yhtäkkiä auto lähti liukuun ja putosi 50 metriä alas jyrkkännettä. Se oli raju onnettomuus. Todella ikävää, kommentoi Venäjän maajoukkueen päävalmentaja Markus Cramer Aftonbladetille.

Cramer kertoo Aftonbladetille, että kaikki onnettomuudessa mukana olleet urheilijat hiihtävät normaalisti Tour de Skillä.

– He voivat kaikki hyvin. Kaikki kuusi ovat nyt paikalla Val Müstairissa. He ovat olleet kaikki lääkärintarkastuksessa ja kaikki ovat olleet "OK". He ovat valmiita hiihtämään, mutta tietysti olemme kaikki edelleen shokissa ja järkyttyneitä, Cramer sanoo.

Onnomuudessa mukanaolleiden hiihtäjien nimiä ei ole julkisuuteen päätynyt.

-Petri Ikävalko

 

MM-hiihdot

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit