swix rullahiihto550 90

Visma Ski Classics -tallit esittelyssä: Team Straye Kästle

Team Straye Kästle tulee Norjasta.

Team Straye Kästle tulee Norjasta.

Kestävyysurheilu.fi esittelee seuravaan kuukauden aikana kaikki Visma Ski Classics -sarjan tallit. Sarja alkaa marraskuun lopussa Italian Livignosta. Sitä ennen luvassa myös ennakkosuosikkeihin kuuluvien hiihtäjien esittelyt.

Norjalainen Team Straye Kästle on uusi tulokas Visma Ski Classics -areenalla. Joukkue on täysilukuinen kymmenellä urheilijalla, joiden joukossa on yksi comebackin tekevä hiihtäjä ja monet jäsenistä ovat kiertäneet Pro Touria tasaiseen tahtiin. Heidän tavoitteenaan on saada pisteitä ja ottaa iso askel eteenpäin tavoitellen lajin kärkeä.

Paluuta tekevä urheilija on Tuva Toftdal Staver, joka sijoittui toiseksi Saksan König Ludwig Lauf-hiihdossa vuonna 2014 ja sijoittui kuuden parhaan joukkoon Årefjällsloppetissa, Birkebeinerrennetissä ja Marcialongassa vuosina 2012-2014. Joukkueen toinen naishiihtäjä Live Lindemark on testannut kykyjään Birkebeinerrennetissä muutaman kerran ja suorittanut loppuun Norseman Xtreme Triathlon -kilpailun, joka on yksi maailman rankimmista ultratapahtumista.

Loput kahdeksan mieshiihtäjää kantavat nimiä Jørgen Christoffer Myking, Thomas Edvard Just, Per Christian Wessel, Gaute Glomlien, Erik Sebastian Ranberg, Carl Andreas Julsvoll, Petter Natås ja Lars Myrseth Kurås. Heillä kaikilla on sama tähtäin eli tunkeutua vakiopeluriksi top 50-kerhoon ja saada palkintopallisijoituksia Visma Ski Classics Challengers -tapahtumista kotimaassaan.

-Teemu Virtanen

16449731211626309866

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit