swix rullahiihto550 90

Ylläs-Levi siirtyy Ruotsiin

Ylläksen ja Levin maisemissa ei valitettavasti hiihdetä tänä vuonna kilpaa. Kuva: Magnus Östh

Ylläksen ja Levin maisemissa ei valitettavasti hiihdetä tänä vuonna kilpaa. Kuva: Magnus Östh

Visma Ski Classics -kauden viimeinen tapahtuma Ylläs-Levi siirtyy Ruotsiin.

Visma Ski Classics -sarjan tiedotteen mukaan Suomen nykytilanne ja rajoitukset eivät salli kansainvälisen tapahtuman järjestämistä. Tämän seurauksena Ylläs-Levin tilalla järjestetään korvaava tapahtuma, joka kulkee nimellä Tåssåsen Criterium 64. Se hiihdetään jo 21. maaliskuuta, mikä tarkoittaa sitä, että samana viikonloppuna hiihdetään kaksi Visma Ski Classics -kilpailua.

– Meille tarjoutuu tilaisuus järjestää vielä yksi tapahtuma Åren eteläpuoleisilla alueilla, kuten Vålådalsrennet ja Årefjällsloppetkin. Alueen ja Tåssåsenin saamelaiskylän tuki on tärkeää tapahtumalle ja siitä juontaa tapahtuman nimikin. Uskomme tämän olevan paras ratkaisu turvallisen kauden läpiviemiseen sekä hiihtäjille että henkilökunnalle. Pystymme tarjoamaan korkealaatuinen tuotannon media-asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme, sanoo Visma Ski Classics -sarjan toimitusjohtaja toimitusjohtaja David Nilsson tiedotteessa.

Tåssåsen Criterium 64 suoritetaan kahtena kierroksena reitillä, jossa on kaksi kirimaalia. Lähtö ja maali ovat Vålådalenissa, kuten edellisenä päivänä hiihdettävässä Vålådalsrennetissäkin. Reitti on huomattavasti tasaisempi kuin edellisenä päivänä.

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit