550x90

Guy Storbackan ja Sandra Erikssonin valmennusyhteistyö loppuu

Sandra Erikssonia valmensi vuosikymmenen ajan Guy Storbacka. Kuva: DECA Text&Bild

Sandra Erikssonia valmensi vuosikymmenen ajan Guy Storbacka. Kuva: DECA Text&Bild

Ruotsissa asuva estejuoksija jatkaa ruotsalaisen valmentajan kanssa.

Sandra Erikssonista juoksijan tehnyt ja häntä yli kymmenen vuotta valmentanut Guy Storbacka ei valmenna estejuoksijaa enää ensi kaudella. Tästä eteenpäin Erikssonin valmentajana on Oscar Gidewall. Asiasta kertoo Österbottenstidning-lehti.

Gidewall ei ole Erikssonille täysin vieras, sillä hän ollut valmennuskuviossa mukana jo puolitoista vuotta. Erikssonin mukaan hän tarvitsee valmentajan, joka on läsnä harjoituksissa eikä tämä kuvio toimi Suomessa asuvan valmentajan ja Ruotsissa asuvan urheilijan välillä

- Muistaakseni meillä on ollut kolme yhteistä harjoitusta tämän vuoden aikana. Asumme eri maissa eikä se ole kovin optimaalinen tilanne. Sen tietävät sekä minä että Guy, Eriksson kertoo lehdelle.

Gidewall kykenee auttamaan IK Falkenin estejuoksijaa parempiin tuloksiin paikan päällä ja se on Erikssonille tärkeää.

- Ei tähän liity mitään dramatiikkaa. Olen ollut tyytyväinen Guyn ohjelmiin enkä vaihda valmentajaa siksi etteivät ohjelmat olisivat toimineet, Eriksson sanoo.

- Tein päätöksen tästä jo kesällä, mutta halusin odottaa kauden loppuun saakka ennen lopullista päätöstä, hän lisää.

Eriksson lisää myös, että uusi valmennuskuvio tuo lisää haasteita, sillä entinen valmentaja tiesi täsmälleen minkälaiset harjoitukset vievät häntä eteenpäin. Toisaalta Oscar Gidewall on alati paikan päällä ja kykenee auttamaan Suomen kärkijuoksijaa rataharjoituksissa.


Premiumsport.fi

ulvang banneri