Leena Puotiniemi huippuaikaan Finlandia Marathonin puolikkaalla

Kyseenalaisesti Daegun MM-kisoista valitsematta jätetty Leena Puotiniemi osoitti jälleen erinomaista kuntoaan juoksemalla huippuajan 1.15.06 Finlandia Marathonin puolikkaalla Jyväskylässä.

Kyseenalaisesti Daegun MM-kisoista valitsematta jätetty Leena Puotiniemi osoitti jälleen erinomaista kuntoaan juoksemalla huippuajan 1.15.06 Finlandia Marathonin puolikkaalla Jyväskylässä. Näin jälkiviisaana voidaan spekuloida, että oliko SUL:n ratkaisu oikea asettaessaan omat rajat MM-maratonille, muista lajeista poiketen? Ainakin Leena Puotiniemi itse osoitti, että nainen on kunnossa juostessaan ensin 2.38 alkuisen ajan Helsinki City Maratonilla ja nyt siis teki huippujuoksun Jyväskylän puolikkaalla. Joten eiköhän myös Leena Puotiniemi olisi kisapaikkansa ansainnut siinä missä muutkin Daegussa esiintyneet suomalaisurheilijat.

Miesten Finlandia maratonin puolikkaan nopein oli Marko Partanen ajalla 1.10.54. Täyden maratonin nopein oli Ole Halonen ajalla 2.49.00

Puotiniemen voittoaika ilmoitettiin alunperin olleen 1.14.20, mutta kyseessä oli tulospalvelussa tapahtunut ajanottovirhe. 1.15.06 on kuitenkin Leenan uusi ennätys ja kauden kotimainen kärkiaika!

>>Järjestäjien selitys virheisiin ajanotossa

Finlandia Marathonin täydelliset tulokset löytyy täältä:

Finlandia Marathonin kotisivut: http://www.finlandiamarathon.fi/

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri