Jukka Keskisalo ei ole tyytyväinen päättyneeseen kauteensa

keskisalointroJukka Keskisalon kausi ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Daegun MM-kisoissa mies ei selviytynyt finaaliin ja alkukautta värittivät jälleen kerran vammat.

 

keskisalo07072011Jukka Keskisalo ei ollut tyytyväinen päättyneeseen kauteensa. Kuva: Jarno MaimonenJukka Keskisalon kausi ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Daegun MM-kisoissa mies ei selviytynyt finaaliin ja alkukautta värittivät jälleen kerran vammat. Keskisalo summaa kotisivujensa päiväkirjassa mennyttä kautta yhteen.

Kotisivuillaan Keskisalo kertoo mm. seuraavaa:

"Kaikki vammat huomioiden en silti voi olla tyytyväinen kesän suorituksiin. Juhannukselta eteenpäin ajat polkivat paikallaan, eikä onnistumisia tullut. Jälkeenpäin valmentajan kanssa tulimme siihen johtopäätökseen, ettei lihaksisto vaan ollut valmis kovaan iskutukseen ja hapotukseen, vähäisestä juoksuharjoittelusta johtuen. Eli liian paljon asioita jäi tekemättä harjoituskaudella, jotta kova rataharjoittelu ja kilpailut olisivat vieneet tuloksia kesällä toivottuun suuntaan..."

Jukka Keskisalo on kuitenkin kääntänyt katseensa jo kohti tulevaa kautta ja on aloittanut jo uuden harjoituskauden. Seuraavassa Keskisalo pohtii suunnitelmiaan ensi kauden osalta:

"Huono huumori sikseen ja katseet kohti tulevaa kautta, joka starttasi käyntiin maanantaina. Suurempia muutoksia ei ole perusharjoitteluun tiedossa. Pientä lisäpainotusta on tulossa lähinnä kimmo-ominaisuuksiin.

Ensimmäinen leiri on jo marraskuussa Etelä-Afrikassa. Ensi kesä on täynnä arvokisoja, joten motivaatiosta homma ei ainakaan ole kiinni. Matka kohti kesää on siis alkanut..."

Jukka Keskisalon kotisivuilla lisää mietteitä menneestä kaudesta.

>>linkki Jukka Keskisalon kotisivujen päiväkirjaan:

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri