550x90

Yleisurheilun Suomi-Ruotsi -maaottelusta iltakilpailu

Kuva: Deca Text&Bild

Kuva: Deca Text&Bild

Yleisurheilun Ruotsi-ottelussa otetaan kaikki irti syyskesän tummuvista illoista. Tampereella elo-syyskuun taitteessa järjestettävä maaottelu on iltakilpailu ja se järjestetään edelliskerrasta poiketen perjantaina ja lauantaina.

- Iltavalaistuksessa maaottelun kamppailut ja tunnelma ovat parhaimmillaan, kuten toissa vuoden maaottelun avauspäivänä Tampereella nähtiin. Nyt iltavalaistusta ja sen luomaa tunnelmaa tullaan vielä tehostamaan, sanoo Suomen Urheiluliiton (SUL) toimitusjohtaja Harri Aalto tiedotteessa.

Maaottelun alustava aikataulu on valmis. Kilpailut alkavat molempina päivinä kello 18. Perjantai-illan kamppailu päättyy naisilla 1500 metrin mittelöön ja miehillä 800 metrin kamppailuun.

Miesten keihäs on lauantai-illan viimeisiä lajeja. Naisten ottelun päätöslaji on 800 metriä ja miesten 1500 metriä.

Toissa vuonna Suomen ja Ruotsin kamppailua Tampereen maaottelussa seurasi yhteensä noin 30 000 katsojaa. Tämän vuoden maaottelun lippukauppa on jo täydessä käynnissä.

- Varsinkin A-katsomon paikat ovat olleet kysyttyjä. Jos haluaa tiettyä paikkaa, nyt kannattaa toimia, sanoo SUL:n projektipäällikkö Tiina Haapanen.

Yleisurheilun Suomi-Ruotsi -maaottelu käydään 31.8-1.9.2018

550x350


Premiumsport.fi

ulvang banneri