550x90

Sandra Eriksson: ”Olisin halunnut juosta alle 8.45”

Sandra Eriksson (vas.) ja Camilla Richardsson maalissa. Kuva: Hasse Sjögren/Deca Text&Bild

Sandra Eriksson (vas.) ja Camilla Richardsson maalissa. Kuva: Hasse Sjögren/Deca Text&Bild

Paavo Nurmi Games tarjosi erinomaisia aikoja suomalaisjuoksijoilta tiistaina Turussa.

Naisten 3000 metrillä Sandra Eriksson juoksi hyvällä suorituksella ajan 8.57,11. Erikssonin viime vuodet ovat olleet haastavia, sillä toissa syksynä hänen kantapäästään operoitiin luukasvama ja viime syksynä toiseen jalkaan tuli ylirasitusvaiva. Sirkeän kuntoutuksen ja korvaan harjoittelun jäljiltä Eriksson on kevättalven mittaan juossut hyvällä menestyksellä maantiekisoja.

– Olin vähän pettynyt, olisin halunnut juosta alle 8.45, Eriksson sanoi Yleisurheilu.fi-sivuston jutussa.

Hän ei osannut tuoreeltaan sanoa, missä kauden ensimmäisen estekisansa juoksee. Ennätyksensä 9.03,84 juossut Camilla Richarsson sen sijaan avaa estekautensa Espoossa 13. kesäkuuta. Päivän suorituksestaan Richardsson oli iloinen.

– Eka kisa tänä vuonna, kun oli vähän vetoapua ja huomasi, kuinka paljon se auttaa. Vauhdit ovat nyt niin kovia, etten uskaltanut itse lähteä menemään, vaikka tuntui, että olisi voinut mennä. Uskon että tänä vuonna mennään vielä alle 9 minuutin.

PaavoNurmiGamesWomen3000mDecaKuva: Deca Text & Bild

Kuivisto yrittää EM-rajaa Espoossa

Sara Kuivisto juoksi kauden ensimmäisen 800 metrin kilpailunsa, joka kulki aikaan 2.06,78.

– Alkukaudesta jalat väsähtävät helposti. Juoksin sen 600 metriä (Eläintarhan kentällä) kuin idiootti. Nyt tuntui vähän jaloissa. Sinällään hyvä juoksu, Kuivisto sanoi.

Hän yrittää EM-rajaa Espoossa Motonet GP:ssä 13. kesäkuuta. Kuiviston jälkeen kakkoseksi juoksi Aino Paunonen, joka juoksi 2.08,33.

– Tosi huono juoksu. Jäniksen perässä meni 400 metriä ihan ok 62 sekuntiin, mutta sen jälkeen joutui juoksemaan 200 metriä tuulta vastaan, siinä vähän väsähdin, Paunonen sanoi.

Muiden lajien suomalaisurheilijoiden kommentteja Paavo Nurmi Gamesista voi lukea osoitteesta Yleisurheilu.fi

Tulokset


Premiumsport.fi

ulvang banneri