550x90

Susanna Saapunki neljäs vertikaalikilometrin maailmankiertueella

Kuva: Fotoiosu_photograghy

Kuva: Fotoiosu_photograghy

Hiihtäjänä tunnettu Susanna Saapunki kilpaili perjantaina ylämäkijuoksun eli Skyrunningin maailmankiertueella Italian Dolomiiteilla.

Saapunki sijoittui vertikaalikilometrin matkalla neljänneksi ajalla 40.58. 2,6 kilometrin mittaisen, mutta täydet tuhat metriä nousua sisältäneen matkan voitto meni Sveitsin Victoria Kreuzerille ajalla 38:46.

- Oli mahtava olla taas mukana vertikaalin maailmancupissa ja taistella lajin spesialisti naisten kanssa. Kisa lähti hyvin liikkeelle, mutta päivän kuumuus oli kyllä minulle paha ja hankaloitti kisan loppua. Onneksi La Sportivan työntekijä juoksi vähän matkaa rinnalla ja kaatoi pullollisen vettä niskaan. Kuumuus laittoi kropan kyllä tiukille, kun kilpailun jälkeen ei moneen tuntiin mikään pysynyt sisällä, Saapunki kommentoi.

Saapunki on viettänyt kesällä pidemmän jakson Italiassa harjoittelemassa. Kahden viikon kuluttua koittaa kuitenkin paluu Suomeen.

- Huomaa, että kova harjoitusjakso alla, kun kroppa muutenkin väsynyt. Tärkein kuitenkin, että sai loistavan harjoituksen vaikka nelossija vähän ärsyttääkin.

Miesten sarjan voitto meni Italian Davide Magnini ajalla 32,35.

Tulokset

550x350

Premiumsport.fi

ulvang banneri